Nyt legat til danske universitetsstuderende

Et nyt legat har set dagens lys. Det er den tyske online tøjbutik Zalando, der giver danske universitetsstuderende mulighed for selv, at få indflydelse på Zalandos fremtid via deres såkaldte Zalando Legat.

Formålet med hele legatet er, at finde ud af hvordan internethandlen i fremtiden kommer til at påvirke modeindustrien. Zalando giver derfor et legat i hver af de nordiske lande til den universitetsstuderende, der kan komme med den bedste idé og fortælle Zalando, hvordan de kan gøre deres kundeoplevelse endnu bedre.

Zalandos stifter Göran Allvar har ligeledes udtalt, at Zalando er på udkig efter den nye ting og de beder derfor de studerende i de nordiske lande komme med deres bud på, hvordan de som modeaktør bevæger sig i den rigtige retning inden for e-handel.

Samtidig giver Zalando de studerende mulighed for at blive belønnet for at dele deres gode idé med dem.

Danskerne er omstillingsparate

Zalando er klart en af de største spillere inden for online mode og har været det i flere år. Samtidig er de ikke bange for at tænke alternativt og anderledes end mange andre samt prøve nye ting af.

De ønsker fremadrettet at tilbyde den allerbedste online shopping-oplevelse i hele Europa og det tror de selv på, at de danske studerende kan hjælpe dem godt på vej til.

I og med at Danmark er frontløber inden for online shopping og nethandel, betyder det også at Zalando forhåbentlig vil kunne få nogle gode idéer fra nogle af de mange universitetsstuderende i Danmark.

Ydermere er vi danskere god til at tilpasse os ny teknologi. Vi er omstillingsparate, hvis der kommer noget nyt og samtidig handler de fleste unge og studerende i forvejen selv mode online i dag.

Dette er også en af grundene til, at Zalando håber at de danske studerende, kan hjælpe dem og give dem inspiration til nye idéer og kommende tiltag.

Hvor mange gange bliver legatet uddelt?

Da det er første gang, at Zalando skal uddele legatet, vil det derfor blive uddelt en gang om året. Der er dog tale om et forholdsvis stort beløb på 20.000 danske kroner, som en dansk studerende kan løbe med, hvis idé bliver valgt.

Er du selv studerende og har en kreativ og fantasifuld tankegang, kan du selv ansøge om legatet og måske er det dig, der er den heldige dansker.

Læs flere erhvervsnyheder på BedreBusiness.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *