3 gode råd hvis du vil låne penge på nettet

Der er rigtig mange måder du kan tjene penge på nettet uden at skulle røre en finger. Det er det der bliver kaldet passiv indkomst, hvor blandt andet affiliate marketing hører ind under.

Det kan også være du har en youtube kanal, hvor du har publiceret nogle videoer der bare bliver ved med, at få views og dermed er der et stort indtjeningspotentiale på sigt passivt.

Denne artikel er dog mere til dig der vil vide, hvordan man hurtigt skaffer penge på nettet.

Der kan være alskens grunde til, at du står og mangler penge akut. Hvis ikke du er registreret i RKI så er der også rig mulighed for, at få penge udbetalt allerede indenfor en hverdag.

Vores 3 bedste råd til dig når du skal låne penge

Du bør kende dit præcise behov inden du optager et lån

Inden du går ud og søger efter en låneudbyder og laver en låneansøgning et vilkårligt sted, bliver du nødt til at kende dine behov. Det er meget vigtigt at du ved dette, da det ellers kan være svært at identificere den låneudbyder der passer til dig.

Det kan være du har et maksimum du vil give i renter for det kan betale sig for dig og låne de penge. Det kan også være du skal have pengene udbetalt inden for en dag fordi du skal betale husleje eller lignende. Der kan være mange årsager der ligger bagved, hvorfor du skal nedskrive dine behov for at låne penge inden du gør det!

Kend de samlede kreditomkostninger

En af de vigtigste ting du skal finde ud af er, hvor meget de samlede låneomkostninger er på det kviklån eller forbrugslån du er ved at tage. Det er blevet meget lettere og tage et forbrugslån online for dig som forbruger. Tidligere har det været et meget tricky marked og der var tidligere mange der blev snydt fordi de ikke kendte de præcise samlede kreditomkostninger på det lån de tog.

Det er heldigvis blev lovpligtigt i Danmark i dag for låneudbyderne, at oplyse om de samlede kreditomkostninger der er. Det gælder også for får ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Ved ÅOP er det også lovpligtigt for låneudbyderne, at inkludere alle omkostninger heri så du ikke får en stor ekstraregning på dit lån. Derfor er vores råd altid og kigge på de samlede kreditomkostninger og ÅOP for, at få fuld gennemsigtighed på det kviklån du gerne vil tage.

Brug en sammenligningstjeneste inden for kviklån

Vores sidste råd til dig inden du tager et kviklån på nettet er, at bruge en sammenligningstjeneste. På den måde får du et fuldt overblik over de forskellige låneudbydere der er, hvilke priser disse har og mange andre ting.

Det kan jo også være rart og vide om en vilkårlig låneudbyder som eksempelvis Nordisk Lån eller RobotLån tilbyder udbetaling allerede dagen efter du er blevet godkendt.

Der findes mange af disse sammenligningstjenester, men vi vil klart anbefale du bruger den låneberegner der er på Pengelån.nu. Se låneberegneren her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *