3 gode tips til at spare på online shopping

pengeAlle handler online. Det er sådan set lige meget hvilken alder, du har. Vi har alle taget denne form for shopping til os. Og det er der ikke noget at sige til. Det er nemt, hurtigt og gør det muligt at finde gode tilbud.

I dette indlæg har vi samlet 3 alternative måder, som du kan benytte dig af og score endnu federe rabatter online. Læs med herunder – du bliver muligvis overrasket over nogle af metoderne.

 

 

Det kan dog stadig være dyrt at handle online. Især hvis du er interesseret i at spare på de helt store sager, hvor du muligvis kan få brug for hjælp til finansieringen fra Santander Consumer Bank.

1. Rabatkoder

Det første råd på vores liste her kan du lynhurtigt få gavn af. Du bør altid undersøge, om der findes nogle rabatkoder til den pågældende webshop, som du er ved at bestille fra.

Ofte kan en hurtig Google-søgning give mange resultater. Ikke alle er lige relevante, så det er altid bedst at se efter rabatkoder, der er oplyst på virksomhedens egen hjemmeside. Sådan sikrer du dig i hvert fald, at den stadig er gyldig.

2. Timing

Timing is everything, som man siger. Dette gælder bestemt også, når det kommer til shopping online. Med dette menes, at du – på bestemte tidspunkter af året – altid kan regne med at få rabat.

”Højtider” som Black Friday eller Cyber Monday er værd at vente lidt på, hvis disse dage alligevel venter rundt om hjørnet. Det er i hvert fald skørt at købe noget dyrt en uge inden de dage, da du i den grad kan forvente gode tilbud, som er ventetiden værd.

Andre eksempler på god timing er efter jul, eller når butikken har fødselsdag. Hvis du kan vente, så er der ofte gode penge at spare.

3. Unikke rabatmuligheder

Det sidste råd er at se efter de unikke rabatmuligheder, som en webshop tilbyder som en ekstra service. For eksempel at du kan spare 10% ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev eller give dem et like på Facebook.

Inden du gennemfører et køb, kan du med rette se om butikken eller dens konkurrenter tilbyder en unik rabatmulighed, som kan give dig en endnu bedre pris. Hvorfor ikke spare 10% bare ved at tilmelde din e-mail?

Artiklen er sponsoreret af Santander Consumer Bank, der tilbyder forbrugslån, så du har råd til det, du mangler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *