5 tips til at spare penge på julegaverne

Juleræset er så småt gået i gang. Adventsgaver, julekalendre og marcipan har allerede lagt sig som en tyk dyne henover vores ganske lille land, som snart kommer til at stå på den anden ende – hvilket vi jo efterhånden  er så vant til.

Der skal også købes julegaver igen år. Det slipper du nok ikke uden om. December måned er hård nok for tegnebogen i forvejen, så ville det ikke være rart at kunne finde bare lidt luft i budgettet her i julemåneden?

Hvis du er interesseret i det, så er julegaveindkøbene et af de steder, hvor du virkelig kan finde lidt luft. Prøv at forestille dig bare at spare 50 kroner pr. julegave. Med fem julegaver bliver det jo til 250 kroner, som du sikkert vil kunne bruge på mange andre ting her i juletiden.

Så hvis du er interesseret i at spare lidt penge på julegaverne i år, uden at gå ned i kvalitet, så kan du med fordel læse disse fem tips til at spare penge på julegaverne. God fornøjelse og held og lykke med at spare penge!

1. Bestil dine julegaver sammen med andre og spar fragten

Først og fremmest kan du overveje at splejse fragten sammen med et par veninder, dine søskende eller måske din mor. Hvis i hver især har fundet julegaver på den samme shop, så er det en rigtig god ide at slå pjalterne sammen og aflægge en enkelt ordre. På den måde kan der være lidt at spare på selve fragten.

Der er jo efterhånden en del webshops, der kører med faste fragtpriser på 39, 49 eller sågar 59 kroner eller derover. Så kan du spare det på hver enkelt julegave, du køber, så er det jo en god sjat penge at tage med i farten.

2. Gå efter de mange vanvittige tilbud

Julen er også den tid, hvor mange webshops vælger at skrue helt op for markedsføringen af vanvittige tilbud. Det kan eksempelvis være forbundet med julekalendre, hvor der hver dag bliver åbnet op for et nyt ekstremt tilbud på shoppen.

Her kan du ofte spare alt fra 25% til 85%, alt afhængig hvilken shop du handler på. Tag nu bare Unisports tilbud som et eksempel. De har lige nu rigtig mange fede julegaveemner i form af sneakers, løbesko, træningstøj og meget andet til langt under den vejledende pris. Så hvis du har en løbeglad far eller en fodboldnørd som bror, så kunne det måske være en ide at købe julegaven til ham derinde i år.

3. Følg med i nyhedsbreve

Det kan også anbefales at tilmelde sig de mange store webshops enkelte nyhedsbreve. Her bliver der i julen hyppigt sendt eksklusive kampagner ud, som giver dig mulighed for at opnå en stor rabat.

Hvis du ikke er så glad for nyhedsbreve, så kan du jo altid bare afmelde dig igen, når julen er overstået, eller når du har fået købt alle dine julegaver. Men i december kan det være en rigtig god forretning for dig bare at modtage nyhedsbrevene.

4. Køb dine julegaver fra udlandet (dog i god tid)

At købe sine julegaver i udlandet kan også gå hen at blive en rigtig fin spareplan. Sådan noget som bøger kan i hvert fald anbefales at shoppe på en side som Amazon. Selvom fragten ofte er ret høj, så kan du stadig spare mellem 20-60% afhængig af bogen.

Lige når det kommer til bøger, så er det selvfølgelig ikke oplagt med danske bøger, da Amazon ikke ligger inde med mange af den slags. Men er der nogle i din familie med et par engelske bøger på gavelisten, så vil det helt klart være fornuftigt at kigge mod udlandet.

5. Find billige gavekort og udnyt dem

Normalt går man ind i en forretning og betaler 300 kroner for et gavekort på 300 kroner. Men hvad med at købe et gavekort på 300 kroner til 150 kroner?

Der er en del, der vælger at sælge ubrugte gavekort på sider som DBA, Gul og Gratis osv. Og det ville jo ikke være dårligt at kunne købe gaver for en værdi af 300 kroner, når man selv kun skal slippe 150 kroner eksempelvis.

Så undersøg muligheden for at få et par billige gavekort. På den måde kan du i hvert fald nemt komme til at spare penge på dine julegaver. Og finder du dem på en side som DBA, så husk på at der altid er mulighed for at prutte om prisen. På den måde kan det måske gå hen at blive endnu billigere for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *