Affiliate Marketing i Danmark: Her er de bedste affiliate netværk

Efterhånden får flere og flere danskere øjnene op for affiliate marketing. Det betyder naturligvis, at der kommer flere affiliate netværk (også kaldet affiliate programmer) på banen. Det er naturligvis en fordel for os affiliates, der dermed får bedre kommissioner og har flere muligheder at vælge imellem. Ikke desto mindre betyder det også, at det kan være svært at vælge netværk, hvis man er nybegynder til affiliate marketing. Derfor har jeg herunder skrevet en anmeldelse af de bedste danske affiliate netværk.

Affiliate marketing i Danmark

Herunder finder du min anmeldelser af de danske partnerprogrammer. Jeg starter med min favorit:

EuroAds 

Et af de bedst kendte danske affiliate netværk er uden tvivl EuroAds. Her er da også tale om et super-professionelt netværk, hvor der både er rigtig mange programmer at vælge imellem og samtidig bliver man udbetalt til tiden. Netop udbetalingen kan være et problem hos mange andre danske netværk, så det er rart, at der bare er styr på det hos EuroAds. Kommission bliver udbetalt hver d. 15. i måneden – uanset, hvor stort beløbet man har tjent ind. Det fungerer således, at kommission optjente i f.eks. juli bliver udbetalt 15. september – altså med 45 dages ‘forsinkelse’, hvilket er meget normalt indenfor affiliate marketing.

Hos EuroAds er brugerpanelet såre simpelt og enhver kan finde ud af at kopiere bannerkoder og indsætte på eget website.

(artiklen fortsætter under billedet)

affiliate netværk euroads

Screenshot fra oversigt over affiliate programmer indenfor mobiltelefoni hos EuroAds.

Det er uden tvivl det danske affiliate netværk, der er nemmest at starte med, hvilket jeg også selv gjorde. Udvalget er stort og prisen for et lead er typisk også i top. Når du har tilmeldt dig og er blevet godkendt som partner, har du fuld adgang til stort set alle programmerne og kan gå i gang med at tjene penge på affiliate marketing.

Klik her og opret dig som affiliate partner hos EuroAds.

Tradedoubler

Tradedoubler er en noget mere kompliceret størrelse. Det er ikke et affiliate netværk jeg vil anbefale, hvis du løber skrigende bort, når du ser en html-kode. Til gengæld er det rigtig godt til øvede affiliates, der har websites med mange besøgende. Hos Tradedoubler finder du bl.a. annoncører som Smartguy, Hotels.com, Just-Eat og mange andre store, kendte brands. Det er noget du som affiliate kan udnytte, når du skal tjene penge online. Det er typisk en bedre idé at henvise dine besøgende til velkendte brands og webshops med et godt ry, da din konverteringsrate typisk (ikke altid og du kan selv køre tests) vil være bedre på den måde.

Det kan du se som affiliate hos Tradedoubler

Et indblik i Tradedoubler.

Tradedoubler kan anbefales, hvis du arbejder seriøst med affiliate marketing og ved hvad du laver, når du begynder selv at bygge dit affiliate link. En gang skal naturligvis være den første og SÅ svært er det trods alt heller ikke at lære systemet – også selvom du er ny i faget. Du kan jo altid oprette en konto og tjekke netværket ud selv.

Klik her og opret dig som partner hos Tradedoubler.

Partner Ads

(Opdateres…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *