Affiliate websites kan tjene penge i ALLE nicher

En af de nemme og hurtige måder at tjene penge på på nettet, er ved at lave affiliate-sider. Disse sider linker til, for eksempel, webshops, og man får derved en procentdel af købet, når nogen køber noget fra webshoppen gennem linket.

Sådan en hjemmeside kræver arbejde at opbygge, og det kræver derudover også, at man får links fra andre hjemmesider, hvis man vil have processen til at gå hurtigere. Når hjemmesiden er færdig kræver det dog ikke meget vedligeholdelse.

Når først hjemmesiden kører af sig selv fungerer den som passiv indkomst. Man kan med andre ord tjene penge på andre ting samtidig med, at man får penge ind fra sin affiliate-hjemmeside. Det skal dog siges, at det tager hårdt arbejde til at starte med, og at det tager noget tid før hjemmesiden kommer til at ranke på Google.

Eksempel på specielt affiliate website

En af de sider, der tjener penge på affiliate-links er hjemmesiden: https://lovebuddy.dk/sex-moebler-bondage-bdsm-sm-moebler/ Men udover at tjene penge på links til sexshops, kan man også finde nyttig information om sexlegetøj, hvor man kan købe det og hvad de går ud på. En af de mest lukrative brancher at linke er lige netop sexshops.

Dette er nok fordi, at folk foretrækker at handle deres sexelegetøj på nettet, hvor man i ro og mag kan undersøge produkterne og læse anmeldelser af dem. Derudover bliver de tilmed sendt i diskret indpakning, så der er ingen, der behøver at vide, at du køber sexlegetøj.

Det er desuden blevet så normalt, at det ikke længere er forbeholdt visse grupper af mennesker. Det er nu blevet allemandseje, og det er nok ikke helt forkert at antage, at der ligger sexlegetøj i de fleste voksne menneskers hjem. Før i tiden var sexlegetøj obskurt, og noget der var forbeholdt mennesker, der blevet anset for at have en ekstrem seksualitet. Grænserne er nu blevet skubbet, og flere og flere udforsker deres seksualitet og hvad de er til.

Derudover er sexlegetøj genialt idet det kan være med til at pifte sexlivet op i et langt parforhold, og det kan nok være med til at forlænge parforholdets levetid på den lange bane. Derudover findes der selvfølgelig også masser af voksen legetøj til singler.

God fornøjelse med researchen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *