Alternative metoder til at tjene penge: hundepasning, flyers & salg af guld

Lad os se lidt på, hvordan man kan tjene penge på alternative metoder. Her taler vi ikke om at tjene penge på nettet, men derimod hvordan man ude i ‘den virkelige verden‘ kan få lidt ekstra penge på kontoen.

 

Hundepasning:

En utraditionel metode til at tjene penge, kunne være hundepasning. Det er faktisk muligt at tjene penge på at passe hunde. Det er naturligvis noget, der henvender sig til hundeelskere og folk, der har plads til at passe en hund i ny og næ. Der er også folk, der ikke søger efter deciderede hundepassere, men derimod hundeluftere. Så du kan altså også tjene penge ved at gå en tur med en hund i ny og næ. Har du plads til at passe hunde, kan du oprette dig på Wagl.dk

 

Flyers:

Det er også muligt at tjene penge på at uddele flyers. Det er naturligvis ikke noget, man kommer sovende til, men alligevel vil jeg foreslå det til dig, der gerne vil tjene lidt ekstra penge. Jeg har set flere eksempler på unge folk, der i stedet for at gå med aviser, tjener rigtig fine penge på at levere flyers i deres lokalområde. Du kan selvfølgelig også være lidt mere kreativ – uddele sjove flyers på Strøget eller noget (min kreativitet er ikke voldsom lige der, men tænk over det, hvis ideen fanger dig).

 

Sælg dit gamle guld:

Den 3. mulighed er lidt mere spinkel: den er nemlig primært henvendt til dig, der har noget gammelt guld liggende. Salg af gammelt guld er noget, der kan indbringe rigtig mange penge, hvis du har det rigtige liggende. Når det kommer til salg af gammelt guld, er der flere muligheder. Bedst kendt er dog nok Brevguld.dk (dem har jeg også lavet et link til herover). Jeg har aldrig selv prøvet at sælge mit gamle guld, men jeg kunne forestille mig, at der ligger en lille formue rundt omkring i mange danske hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *