Billige butterflies og slips på internettet!

Overskriften er jo i dette tilfælde ganske sigende – og I har nok allerede regnet hele dette indlægs pointe ud. Det skal siges at dette på ingen måde skal ses som en reklame, men derimod blot en anbefaling.
For de fleste af os mænd vil sandsynligvis går ned i den nærmeste herretøjsbutik, og købe et slips, hvor priserne normalt ligger fra alt imellem 180-400 kr., og dette sker på trods af at hvis man blot søger lidt rundt på nettet rent faktisk kan finde et slips, eller en butterfly, med ligeså god kvalitet – men til en væsentlig billigere pris.

En af de sider man kunne finde ved at søge på billige slips er denne hjemmeside, som hedder slipsefyr.
Det er ejet af firmaet Langhede Business, med en ung knægt ved navn Alexander Langhede i spidsen. Han er en fyr fra Sønderjylland som virkelig har en passion for det stilede look som et slips, eller en butterfly kan være med at give, det siger han selv på hjemmesiden.

Priserne herinde ligger for et tyndt slips på 99 kr., mens de bredere slips koster 129 kr., men det kan – efter min mening – sagtens betale sig at købe det herinde. Fragten koster nemlig blot 19 kr., og hvis du køber for mere end 150 kr. (hvilket de fleste formentlig gør, når de handler online), så er fragten ganske gratis!

Hvad symboliserer slipset egentlig? Tjek det ud her.

Samtidig er alle produkter herinde lagerførte, hvilket betyder at du gerne skulle modtage dine varer indenfor blot et par dage. Selv bestilte jeg relativt tidligt på dagen, og modtog allerede mine 3 slips dagen efter. Det må siges at være hurtig service.

Skulle du være fascineret af dette stilede look, men ikke aner hvordan man binder et slips – eller butterfly, så har slipsefyr søreme også sørget for det. Du kan nemlig finde en guide til hvordan man binder sit slips på den bedste, og mest ekstravagante måde. Dette kan du finde på dette link: http://www.slipsefyr.dk/pages/slipseknuder

Det var dagens indlæg, og jeg håber at I har kunnet bruge det til noget. Jeg sender i hvert fald mine varmeste anbefalinger mod slipsefyr.dk – det var en fornøjelse at handler her, og jeg kan kun opfordre andre til at benytte sig af dette firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *