Liste: De bedste gavekort til festlige anledninger

Herunder tager vi et kig på, hvilke gavekort, der kan findes til gode penge for tiden. Få inspiration til din næste gave til f.eks. fødselsdag eller jul. Listen er udarbejdet med inspiration fra Sendentanke.dk – Se alle print selv gavekort her.

gavekortTop gavekort

Jensens Bøfhus gavekortet er altid populært blandt vi danskere, der notorisk er glade for en tur på Jensens. Gavekortet fås fra 100 kr og opefter, så der er mulighed for både en lille gave og den større tur.

Så er der gavekort på Ølsmagning. Et gavekort, der ville falde i ganske god jord hos denne signatur. Der kan vælges mellem 28 forskellige bryghuse i Danmark og med en pris på 328 kr, så skulle der være lagt op til den perfekte gave til f.eks. manden, som elsker øl – og hvilken mand gør ikke det?

En tur i biografen er naturligvis også noget, som man simpelthen ikke kan blive træt af. Et biograf gavekort i lommen, der f.eks. holder i 1 år, er jo perfekt. Personligt er jeg ikke super vild med at gå i biografen, men jeg ved også, at når der kommer en film som jeg virkelig gerne vil se, så er det sjovest i biografen. Hvis jeg har et gavekort, så skal det nok blive brugt!

Så er der brunch gavekortet. Af en eller anden grund er vi danskere blevet helt ustyrligt vilde med brunch. Det er efterhånden svært blot at ankomme til restauranter og cafeer og regne med at kan få bord, når der er brunch buffet. Brunch er kommet for at blive og det er nu også hyggeligt at komme ud. Derudover skal man ikke undervurdere det faktum, at kun til brunch er det OK at drikke en øl før kl 12 om formiddagen 🙂

De større gavekort

Et kro ophold er evigt populært. Ulempen er naturligvis, at de er lidt dyrere end de førnævnte gaver. Fordelen er dog så, at man kan gå nogen stykker sammen om at give en gave og så give en gave, der virkelig skaber lykke.

City weekend gavekortet hos Sendentanke.dk er noget jeg ikke har set før. Der kan man f.eks. overnatte på et flot hotel lige i Odense centrum. Jeg har selv boet i Odense, så jeg ved, at det er en rigtig flot og spændende by. Den er perfekt for en weekendtur, da den er hurtigt set, men virkelig charmerende. Odense modtager årligt mange turister fra hele verden – naturligvis primært pga HC Andersen, men der er andet at se end blot digterens hus, som dog ligger i et hyggeligt område, der er et besøg værd.

God gave-jagt!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *