Det er let at få en fornuftig pris både på bogføring og på revision på Falster

Gode revisorer findes på Falster og arbejder til fornuftige priser

En god revisor kan du helt sikkert sagtens finde på Falster, som kan hjælpe dig med at lave revisionsarbejde. Når du skal have hjælp til dette arbejde, så er det dog blot meget vigtigt, at du altid får dannet dig et godt overblik over, hvor meget arbejde, der helt præcis skal laves – både for din egen skyld men også for revisorens.

Det er altid en god idé, at man kender sine omkostninger, og det gør man først, når man har lagt sig et fornuftig budget, og når man derudover har sørget for at få tænkt sig godt om i forhold til, om man eksempelvis kun vil have lavet regnskab, eller man også gerne vil have lavet den løbende bogføring af bilag i ens virksomhed.

Dog kan du være sikker på, at der uanset hvad er mulighed for at få en dygtig revisor Falster til at give dig en hånd med opgaven og sikre, at alt forløber som det skal, så du med ro sindet kan drive din virksomhed uden at skulle bekymre dig alt for meget om både bogføring og regnskab.

Svært at give konkrete priser på revisionsomkostninger

Der er af og til folk, som tager deres telefon og ringer en revisor op for at få et tilbud på revision. Der er dog bare lige det lille problem, at det kan være enormt svært for en revisor at komme med nogle helt konkrete tilbud. Grunden til at dette godt kan være vanskeligt for en revisor at gøre er, at man meget ofte vil se, at det er et meget varierende behov, som folk vil have for at få hjælp. Langt fra alle firmaer sidder og har det samme behov for at få assistance til at få klaret bogføringen og revisionsarbejdet, og derfor skal man som virksomhed altid sørge for at få tænkt sig grundigt om, inden man beder en revisor om at lave et tilbud.

Noget af det allerførste som en revisor vil spørge om, hvis du beder det pågældende firma om at udarbejde et tilbud vil være, hvor mange bilag, som du skal have bogført om året, og så vil du formentlig også blive spurgt om, hvor mange selskaber du gerne vil have lavet årsregnskaber for.

Hvis man eksempelvis har et holding-selskab og 2 anpartsselskaber, så er det naturligvis ikke samme pris, som man skal af med, som hvis man blot havde et enkelt ApS, som man gerne ville have lavet regnskab. Derfor er det en rigtig god idé, at du først får tænkt godt igennem, hvilke opgaver du lidt mere præcist gerne vil have din revisor til at klare, og derudover bør du også få fundet ud af hvor mange bilag, som du mener, der skal bogføres. Såfremt du finde ud af disse ting, kan du være helt sikker på, at revisionsfirmaet vil have meget lettere ved at kunne give dig et svar.

Udnyt håndværkerfradraget

Rigtig mange danskere glemmer at de kan benytte sig af det såkaldte håndværkerfradrag, når de får opført nye ting i hjemmet udført af håndværkere. Det kan f.eks. være en ny garage eller carport som du kan læse mere om her.

En revisor kan også rådgive om finansiering

Som virksomhed kan det til tider være nødvendigt at låne penge – Det kan enten være under opstarten af virksomheden, men det kan også være mens virksomheden måske er i fuld gang, men blot mangler kapital til at udvide. Der er mange måder som man kan få finansieret sin virksomhed på, og det kan en revisor hjælpe dig lidt på vej med.

Her er en liste over de mest populære måder at gøre det på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *