Spar penge på TV regningen

Drop TV’et og Spar penge

Spar penge på TV regningenHovedparten af alle danskere har et TV og hovedparten har også en del kanaler, der koster en sjat penge. Men det er penge at spare, hvis du dropper TV’et og køber en iPad – læs her, hvad du kan gøre for at få billigere fjernsyn.

TV’et er blevet en vigtig del af de fleste danskeres liv. Man er nødt til at have et TV, hvis man vil følge med i nyhederne, TV-serier og generelt føle sig som en del af landet… Eller hvad? Internettets frembrusen har alligevel betydet, at man snart ikke længere behøver et TV. De store udbydere af TV pakker er endda ved at gøre det muligt at se TV på iPhone, iPad og det har da også været muligt at streame TV programmer online i mange år. Så før du går i gang med at forsøge at spare penge på din TV regning, bør du måske lige tænke over det en ekstra gang.

Er et TV nødvendigt?

Er det overhovedet nødvendigt for dig at have et TV længere? Du vil naturligvis gerne følge med i diverse nyheder, TV-serier og generelt bare kunne se en god film eller slappe af foran TV’et. Men alle de føromtalte sædvanlige TV-beskæftigelser kan faktisk klares vha. en iPad eller bærbar computer. Du har sikkert en bærbar computer i forvejen. Forestil dig, at du sælger dit TV, dropper den dyre TV pakke og begynder at se dig om efter en TV pakke, der gør det muligt at se TV på din computer.

Se TV på bærbar computer og iPad

Hvorfor ikke bare droppe fjernsynet, få muligheden for at se alle dine yndlings TV programmer på din bærbare computer og så købe en iPad?

Du kan sikkert sælge dit TV for et par tusinde, eller også kan du ikke – hvad ved jeg. Det vigtigste ved dette trick er naturligvis, at du kommer af med et dyrt TV abbonnement og sparer mange penge på den måde. Når du får TV på din bærbare computer og iPad er det simpelthen ikke nødvendigt med et TV længere. Medmindre du er den helt store film-nørd, der simpelthen skal have en 50tommer stor skærm og et kæmpe sæt højtalere, kan jeg ganske enkelt ikke se, hvorfor det ikke blot kan køre via computer og iPad. Jo okay, der er noget gammeldags hyggeligt over at være samlet hele familien foran TV’et og se en god film. Men så lad være med at sælge dit TV – behold det og brug det til at se film og hygge med familien.

Køb TV & bredbånd til din computer og iPad

Nu skal du høre, hvad rigtig mange snedige danskere har gjort. De har benyttet sig af tilbuddet hos YouSee, der går ud på, at man netop får bredbånd og TV på sin computer og iPad. YouSee er kendte for deres fine forbindelse og gode kundeservice, og indtil videre har jeg ikke hørt om nogen problemer med deres udbud af TV og bredbånd til computer og iPad. Med denne specielle pakke fra YouSee får man desuden adgang til gratis download af musik.

Der er også mulighed for at benytte bl.a. Viaplay og Tv2 Play, hvis du vil se tv på din iPhone, iPad og bærbare computer. Personligt har jeg klaret mig med Tv2 Play den sidste måned og jeg må sige, at det fungerer upåklageligt. Både på min MacBook Air og iPhone, så det kan i den grad anbefales.

One thought on “Drop TV’et og Spar penge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *