Echo Graphic – førende inden for filmprocessorer til PCB og NDT

Echo Graphic har mere end 40 års erfaring i branchen siden stiftelsen i 1970. Siden da har de produceret mere end 50.000 filmprocessorer for kunder i PCB- og NDT-branchen rundt om i verden. Det globale klientel er udtryk for hvilken kvalitet og ydeevne, deres produkter står inde for. Dertil kommer også deres unikke kundeservice, som også er en af de årsager, der gør at deres kunder er så tilfredse med dem.

I slutningen af 1970’erne var produktionen af online fotosættere så småt gået i gang, og de har selvfølgelig været med på denne bølge siden starten. Dette er en af grundene til at de lægger den omtanke og kvalitet i deres produkter, som de gør. Derudover, så fremstiller de alle deres produkter i deres egne lokaler her i Danmark. Det betyder at deres ingeniører kan altid er helt tæt på produktionen, og kan derfor overvåge alle trin i produktionen.

Deres ekspertise ligger først og fremmest inden for produktionen filmprocessorer til brug i PCB (Printed Circuit Board)-industrien. Deres produkters styrke ligger i de adskillige overvejelser de har gjort, der gør at de er på forkant i forhold til deres konkurrenter. Først og fremmest, så er alle deres processorer konstrueret som en del af et modulært system, der gør at du kan skifte imellem eksempelvis tanke med forskellig kapacitet.

Derudover er alle processorer lette at vedligeholde, med let adgang til de enkelte komponenter når de skal rengøres. Dertil kommer at tilbehør kan købes enkeltvis og særskilt, hvilket også er med til at gøre udskiftning og vedligeholdelse en leg.  Ydermere, så er deres processorer også gode for arbejdsmiljøet, i mere end én forstand. Med et lavt støjniveau under brug kan du være sikker på, at de forstyrrer så lidt som muligt, samtidig med at et effektivt udstødningssystem sørger for at holde giftige dampe væk fra både processor og nærområdet.

Nu også processorer til NDT-industrien

Efter 40 år af produktionen af kvalitets filmprocessorer til brug i PCB-branchen er de endelig klar med deres første produkt specielt designet til at imødekomme de strenge krav, der er sat i NDT  (Non-Destructive Testing)-branchen.

Med et skelet i ren aluminium og tanke i rustfrit stål er der tale om en robust og hårdfør processor, der kan operere under de mest barske forhold. Alt sammen styret fra et brugervenligt kontrolpanel, der kan lagre op til seks forskellige programmer til hurtig fremkaldelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *