El pærer – En flot en af slagsen

Jeg bliver tit spændt og glad over mange smukke ting. Det kan være en regnbue på en ellers lys og klar dag, med let regn. Det kan være et smukt maleri, som Mona Lisa af Leonardo Da Vinci. Eller det kan være min vidunderlige kone på vores bryllupsdag. Lige pludselig står man overfor noget, som man slet ikke havde forventet, uanset hvor mange gange man har set det før, eller hvor god tid man har haft til at forberede sig på det. Denne gang er det for mig, en el-pære.

Lad mig udtrykke klart at jeg ikke prøve at sammenligne en el-pære med min kone eller en regnbue. Det tror jeg hverken konen eller regnbuen ville sætte særlig stor pris på. Men alle kender det, når man ser en flot bygning eller eller en imponerende tegning. Det er designet, der ligger bag det endelige produkt, som man sætter allermest pris på. Og det er sådan, uanset om vi snakker arkitektur, kunst eller el-pære til hjemmet.

Som de jo gør nogle gange, så var vores el-pære i køkkenet sprunget. Eller én af dem var, ihvertfald  Derfor skulle vi købe en ny og min yngste søn foreslog at vi prøvede at købe en over Internettet. Han påstår at det er der fremtiden ligger og at man i den nærmere fremtid faktisk vil finde det unormalt ikke at købe tin på Internettet. Derfor så han det som en fantastisk mulighed for at sætte os i gang, hvilket var en sag vi slet ikke skulle have noget at sige i. Han bakkede også sin sag op med hårde data, så hvad kan man gøre?

Min søn fandt så en hjemmeside (www.elux.dk) til os, hvor vi efter megen debat også fandt et produkt vi ville købe. Eller jeg gjorde, ihvertfald, for jeg faldt fuldstændig for pærens design. Og så virkede det også som en god handel, med 5 års fuld garanti og jeg ved ikke hvad. Så det var lidt af en god overraskelse. Min kone var lidt nervøs over mit valg, da jeg fortalte hende hvad jeg havde valgt på baggrund af, men heldigvis kunne min dreng forklare hende hvorfor pæren faktisk ville være et udmærket køb for os.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *