Eurovision song contest odds – ja, man kan vinde penge dér

Når mange tænker på betting og odds, så går tankerne på gode gamle Danske Spil og en kupon nede i kiosken. Sådan tænker jeg da også selv – måske fordi, jeg ikke rigtig er fulgt med tiden og ikke rigtig oddser så meget længere.

Jeg husker dog i teenageårene, hvor vi knægte gjorde en sport ud af at studere odds på den store tavle i kiosken overfor stationen i min lille hjemby på Midtfyn. Ejeren af kiosken tjekkede forresten aldrig id, så selvom vi kun har været 15 kunne vi godt snige os til at købe en kold Tuborg mens vi tjekkede odds ud.

Nu foregår det meste betting online og jeg kender en del, der forsøger at tjene penge via odds på nettet. Der er de typer, der udelukkende spiller lidt penge på deres fodboldklub og så er der også dem, der holder minutiøst regnskab med deres bets. Sidstnævnte kan jeg faktisk godt få lidt respekt for – de har taget det at oddse til et nyt niveau og de har godt overblik over, hvorvidt de tjener eller mister penge.

Odds for spændingen

Personligt oddser jeg efterhånden kun, når jeg gerne vil have lidt ekstra spænding på en begivenhed. Det kunne f.eks. være Champions League finalen, som jeg ser hvert år, men hvis ingen af mine yndlingshold deltager i finalen, så kan det godt blive en lidt flad fornemmelse. For hvem skal man holde med? Pengepungen får i så fald lov at bestemme 😀

Jeg stødte på et nyt site, der beskæftiger sig med Eurovision Song Contest, som man åbenbart også kan oddse på nu om stunder. KLIK HER for at se hjemmesiden med overblik over Eurovision odds. Det skal jeg 100% oddse på næste gang det er der. I forvejen har jeg en fast årlig aftale med 2 af mine gamle gymnasiekammerater, hvor vi laver god mad og ser Eurovision mens der også ryger en bajer eller to i svælget.

Med lidt penge på et af landene bliver det uden tvivl meget sjovere. For Danmark vinder jo aldrig længere med alle de dårlige pop-numre vi sender afsted til Eurovision 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *