Få din “privat-revisor” – Økonomitjek for et par tusinde kroner

Det er svært at forestille sig en virksomhed, der i slutningen af regnskabsret ikke får hjælp af en regnskabskyndig til regnskabet.

Der er mange penge at tabe, hvis virksomheden ikke ser sig for. Penge der kan udbetales til mindre beskatning til ledere, indkøb der kan afskrives over længere køb, udgifter der reelt er fradragsberettigede og mulighed for at forrente egenkapitalen meget bedre end ved blot at lade den stå i banken er nogle af de overvejelser, revisoren skal gøre sig.

Men hvorfor er det, private mennesker aldrig får noget nær den samme hjælp?

I Danmark har vi ikke tradition for, at private mennesker får økonomisk rådgivning – udover af banken, der forsøger at sælge den private en ydelse, eller gældsrådgivning, når uheldet først “er ude”.

Det vil en ny virksomhed ændre på.

Få tjekket din økonomi for 3.000 kroner

Sund Økonomi ved Lene Okholm tilbyder uvildig økonomisk rådgivning.

Konceptet er simpelt.

Du har en økonomi som privatperson med elementer som:

  • Dine forsikringer
  • Din pensionsopsparing
  • Din løn og dine udgifter
  • Dine lån til bolig, eventuelt bil
  • Og mange andre faktorer

Såvel hver for sig som samlet er der et potentiale for at optimere dem.

Men det er svært for dig som person, da din hverdag er fyldt med dit almindelige job og dine andre forpligtelser. At sætte sig ind i den optimale pensionsopsparing og bedste investering af dine frie midler er lidt af en opgave ved siden af.

Lene Okholms løsning til dette er, at hun bruger hele dagen på netop at dygtiggøre sig inden for disse emner – og du kan købe en samlet pakke, hvor du får alt det bedste Lene kan og som kan være med til at spare dig for mange tusinde kroner hvert eneste år.

Et samlet tjek af din økonomi koster 3.000 kroner med moms. Du får gennemgået de væsentlige aspekter (de nævnt i listen herover) og hvad der ellers er relevant i lige netop din situaiton. Herefter får du forslag til, hvordan du får endnu mere ud af din indtægt.

Omlægning af et lån, mere fornuftige forsikringer og bedre investering af pensionsmidler kan betyde mange hundrede tusinde kroner set over et helt liv – spørgsmålet er, om du har råd til at lade være.

Manglende oplysning?

Vender vi tilbage til det manglende kendskab er den eneste logiske forklaring manglende kendskab blandt befolkningen. Folk ved simpelthen ikke, at økonomisk rådgivning ikke blot er noget, der hører virksomheder til. En revisor kan hjælpe en privatperson – men det kan en uvildig rådgiver også.

Fik du muligheden for at betale 3.000 kroner her og nu mod at spare 3.000 kroner hvert år fremadrettet ville du næppe bruge særligt lang tid på at træffe den rigtige beslutning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *