Få et job med en blog

Denne kategori hedder ‘Tjen penge med en blog’. Det kan du gøre på flere måder. Hvis jeg fortalte dig, at du også kunne få et job med din blog går jeg ud fra, du tænker, det også tæller som et tjene penge med din blog?

Jeg har selv fået op til flere jobs ved hjælp af mine forskellige blogs.

Bloggen er, for en potentielt kommende arbejdsgiver, et meget stærkt våben, da du kan vise arbejdsgiveren, hvad du er i stand til.

Lad mig give et par eksempler på, hvordan du med en blog kan komme i job (og så har jeg også lavet dagens rim):

  • Vil du gerne arbejde som journalist? Lav din egen avis og vis, hvilken agenda, du lægger for dagen, at du er i stand til at interviewe kilder og sætte gode artikler op og så videre
  • Vil du gerne arbejde som advokat? Gør dig selv attraktiv for advokatfirmaerne ved at lave en blog om jura og vis, du forstår de juridiske emner ned til mindste detalje
  • Vil du gerne arbejde med online markedsføring? Lav en blog og skriv om online markedsføring og skriv, hvorfor du er helt fantastisk til netop dette emne

Der er næsten ikke det emne, hvor du ikke kan vise, at du er bedre end alle konkurrenterne – at du kan brillere. Med mindre, du ønsker at sidde ved kassen i Netto resten af dit liv, men du har nok flere planer end det, hvis du i forvejen er endt oppe på denne side..

Når først du har fundet ud af, at du ønsker at brillere og få et job med en blog, er det faktisk bare at gå i gang med at læse rundt på resten af Pengeweb.dk. Her er der skrevet en del gode guides til, hvordan du opbygger en god side, der er synlig i søgemaskinerne og bringer masser af potentielle kunder ind i din forretning.

Du skal blot se bort fra affiliatelinks og Adsense-annoncer på din blog og i stedet for koncentrere dig om at skabe noget indhold, der gør dig interessant for en kommende arbejdsgiver.

Se Vejentiljob.dk som en anden god ressource inden for samme emne.

Hvis du er fræk går du – efter at have lavet din gode blog med masser af gode indlæg om dig og dine kvaliteter – i gang med at oprette AdWords-annoncer hos de mennesker, der kan give dig det job, du gerne vil have. Så kan de ikke undgå at se dig, hvis du vælger på et tidspunkt at Google sig selv, og det gør det fleste..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *