For mange betaler for meget for deres forsikringer

Forsikringer kan sluge rigtig mange penge måned til måned.  Det er dog de færreste, der tænker over, hvor mange penge de egentlig bruger på forsikringer årligt.

Det er derfor både en god idé at danne sig et overblik over, hvor mange penge man betaler årligt, men også om ens forsikring dækker mere, end det man synes man har brug for. Det er med andre ord nødvendigt, at man undersøger de forskellige udbydere af forsikringer grundigt, inden man beslutter sig for hvilken man vil betale til.

På den anden side er det også vigtigt, at den dækker nok, hvis uheldet er ude. Forsikringer er nemlig ikke kun vigtige i forhold til, om der sker noget med en selv, men også i forhold til, hvis man for eksempel kommer til at køre ind i en andens bil. Derudover er det heller ikke til at vide, om der vil forekomme flere uheld inden for en kort periode.

Derudover er nogle forsikringer også lovpligtige. Har du for eksempel hund er det lovpligtigt med en ansvarsforsikring. Derimod er sygeforsikring ikke lovpligtig, men den er rar at have i tilfælde af, at din hund bliver alvorligt syg. Operationer og behandlinger er generelt dyre, når man har dyr. Derfor er det rart ikke at skulle stå og vælge mellem at betale en formue for en behandling eller at aflive dyret.

Mange danskere kunne spare tusindvis af kroner årligt

Hvis du har bil, er det også lovpligtigt at have en forsikring. Her er det også ansvarsforsikring, der skal tilkøbes. Man siger at hvis bilen er mere værd end 50.000 kr. er det en god idé at tilkøbe en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker de fleste skader og tyveri.

Men her er der stor variation på, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde, og man får lov at betale alt efter, hvor stor en dækning man vil have. Læs mere om det og meget mere her: https://www.nynoerreport.dk/

Det er i det hele taget vigtigt, at man kigger sine forsikringer igennem, for alt for mange betaler alt for meget. Det kan være, man betaler for en astronomisk erstatningssum, skulle uheldet være ude, selvom man ikke har brug for så stor en erstatningssum. Derfor er også vigtigt, at man selv sætter sig ind i det og ikke stoler blindt for firmaet, der har solgt forsikringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *