Forbedr din økonomi i januar

Januar står for døren og det byder på udsalg i alverdens butikker. Men samtidigt kommer der også mange regninger som skal betales, for ikke at tale om at du lige har betalt for julegaver til familien hvilket kan være en dyr affære. Så hvordan kan du let tjene penge på nettet så du kan være klar til januars udgifter?

Vi bringer dig her gode råd til hvordan du kan tjene og spare penge i januar måned.

Find guld i kælderen

One mans trash is another mans treasure. Sådan lyder ordsproget på engelsk og det kan der være noget om. Du sidder nemlig sandsynligvis på en guldgrube i din kælder som kunne hjælpe gevaldigt på din økonomi i januar. Du ved det bare ikke endnu.

Alt har jo en værdi og hvis du bare kigger dig omkring, vil du sagtens kunne finde ting du ikke bruger nu og aldrig kommer til at bruge. Disse ting kan du sælge og derved give dig selv et økonomisk boost til årets første måned.

Normalt vil man kunne sælge dette på loppemarkeder landet over, men hvorfor ikke gøre dig selv en tjeneste og sørge for at de ting du vil sælge, kan nå ud til alle i hele Danmark? Der er nemlig flere forskellige hjemmesider der specialiserer sig i online loppemarkeder, hvor folk kan sælge deres genstande til andre på tværs af landet.

Har du desuden antikke genstande i dit hjem som du alligevel gerne vil af med, kan du undersøge muligheden for at sælge det til en online antikvar. Så får du både vurderet produktets værdi og kan sælge det til en højere pris end som privatsælger.

Alt har en pris – selv take-away kaffe!

Det kan være du allerede har et overblik over dine store udgifter, men ved du alt om hvad du køber? Ofte glemmer man de små indkøb som take-away kaffen, cigaretter, tyggegummi og snacks i byen men disse beløb hober sig op. Og lige pludselige er kaffedates knapt så hyggelige, når de rækker ned i din pengepung.

Prøv at være opmærksom på hvad du køber af små ligegyldige ting. Det kan du gøre ved at tracke dit tidligere forbrug gennem online apps – eller måske din bank-app allerede har kategorier over dine køb på forhånd.

Så kan du se hvilke små uskyldige køb der hober sig op og gør at du ikke har haft råd til det du ønsker dig før. Hvis det er kaffe kan du nemt arrangere kaffedates hvor i laver kaffe derhjemme – for at tage det med ud på gåture i en termokop. Det er billigere end at købe en på en café.

Hvad der er sparet, er tjent

Som sagt betyder januar for mange mennesker januarudsalg, og det betyder masser af gode tilbud du ikke må gå glip af. Du kan nemlig spare mange penge hvis du køber tingene på det rigtige tidspunkt og planlægger dine køb i forvejen.

For at undgå at blive fanget i udsalgspanikken, og købe ting du hverken har råd til eller brug for, er det en god idé at sætte sig for øje hvad man gerne vil have fat i. Det kan være du længe har overvejer at købe en fin dug til spisebordet, eller få noget sengetøj i højkvalitet frem for det du fik mange år tilbage?

Udsalgsperioden er der hvor man skal finde tilbud af højkvalitet, for det nytter jo ikke at købe noget som alligevel går hurtigt i stykker.

Hvis du f.eks. leder efter lækkert sengetøj kan du undersøge mulige tilbud hos Damask, som laver tekstilprodukter i lækker blød og høj kvalitet. Det gør det lidt bedre, når at man får varen man har ønsket til 70 % af prisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *