Garanti for sol og gode oplevelser

Hvert år, når kalenderen siger sommerferie, vil de fleste af os danskere gerne ud at rejse. Der er intet som en dansk sommer, men vejret er som bekendt ikke altid lige til at stole på. Derfor tyer mange af os til udlandet i en søgen efter varmere himmelstrøg med garanti for sol og høje temperaturer, eller storbyferier, hvor de mange oplevelser står i kø.

Men det er ikke gratis at rejse, det ved vi alle. Det kan ofte komme bag på os, hvor mange tusind kroner, man må lægge for en rejse, hvad end det drejer sig om flere uger eller blot en forlænget weekend. Vi har derfor samlet en guide til, hvordan du kan komme på ferie, uden det gør alt for ondt på pengepungen.

Book en afbudsrejse og spar flere tusind kroner

Ligegyldigt om du er til storbyferie i London med rooftop-parties, velsmagende drinks og lange shoppingture, eller om du hellere vil bruge tiden på stranden med en god bog under palmerne, så er der masser af afbudsrejser at finde – både i brochurer og på internettet.

Mange forbinder det at købe en afbudsrejse med at tage den første og bedste afbudsflybillet i lufthavnen, men internettet og dets udbredelse har gjort det muligt at booke rejsen langt tid i forvejen og til lige dén destination, du foretrækker. Der findes mange hjemmesider, der udelukkende forhandler afbudsrejser, og en hurtig google-søgning vil give dig alverdens valgmuligheder. Hjemmesiderne er nemme at navigere rundt i, og selvom priserne måske umiddelbart kan virke for gode til at være sande, så er det virkelig overskueligt at finde en rejse, der er til at betale.

Mød de lokale og oplev kulturen på nært hold

Hvis du gerne vil spare yderligere på rejsen, så er det oplagt at vælge de dyre hoteller fra og i stedet leje dig ind hos nogle af de lokale fra den destination, du rejser til. Der findes flere og flere hjemmesider, der beskæftiger sig med at udleje private lejligheder eller værelser. Så kan du selv vælge, om du vil bo side om side med en spansk señorita, der måske kan vise dig byens bedste tapassteder i Spanien, eller du kan leje dig ind i en lejlighed i London, mens familien, som bor der, er væk hjemmefra, og du og dine medrejsende har det hele for jer selv.
Denne løsning er selvsagt ofte meget billigere end hotel, da du ikke betaler for dyre sæber og badetøfler, men til gengæld får et spændende indblik i de lokales hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *