Guide: 3 tips til billige flybilletter online

Skal du ud og rejse i 2016?

Hvis, så bør du bruge 5 minutter på at læse følgende tekst. Jeg kan nemlig hjælpe dig med at spare mange penge på dine flybilletter, uanset om du ikke skal længere end til London eller om turen går hele vejen rundt om kloden til Australien.

Internettet er din ven, når du skal finde billige flybilletter – og jeg viser hvordan her:

Book 1 måned før

Priserne på dine flybilletter stiger aggressivt især en måned op til afrejse. Jo tættere du er på at skulle rejse, des mere har du brug for din billet – og det ved flyselskaberne godt.

I Europa er det fint, hvis du køber din billet cirka en måned før afrejse. Her har den et rimeligt niveau.

Når du booker er det vigtigt, du sørger for at sammenligne priserne på en eller flere søgeportaler. Et eksempel kan være Billigeflybilletter4u.dk, hvor du kan indtaste hvor du rejser fra og til og så finder systemet ud af hvilke flybilletter, du kan få den til bedste pris.

Hvis du er heldig kan du i 2016 komme ud at flyve med Airbus A380, der for nyligt er begyndt at flyve fra København. Se her, hvad den oplevelse kan give dig:

Undgå indchecket bagage

Hvis ikke du skal ud at rejse i lang tid kan du overveje at droppe den indcheckede bagage. Det giver dig mulighed for at købe endnu billigere billetter med lavprisselskaber som Wizz Air, RyanAir og EasyJet.

Med de gamle flyselskaber – de såkaldte legacy carriers som SAS, KLM og Air France – er indchecket bagage normalt en del af billetprisen selv for det laveste niveau.

Køb ikke fra Expedia og andre sider

Når du søger efter billige flybilletter online kommer en lang række bookingsider op og er klar til at hjælpe dig.

Flere af dem bør du dog vige udenom. Der er sider, der sammenligner priser og sender dig videre til at booke direkte hos flyselskaberne som eksempelvis Billigeflybilletter.dk og Bravofly – og så er der Expedia, der faktisk er et rejsebureau. Du køber din flybillet hos Expedia, der køber den for dig hos flyselskabet og tager en pris for at gøre dette.

Eftersom du jo alene er ude efter flybilletten er der ingen grund til at betale ekstra penge for at et rejsebureau booker din billet for dig.

Dét kan du bare klare selv. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *