Guide: Tjen penge på sundhed og fitness

Vi vil gerne være sunde, slanke og stærke – og det er noget, vi er parat til at betale penge for.

Med vi menes der danskerne. Det giver dig som affiliate marketer mulighed for at tjene penge på vores jagt efter en sundere krop og større muskler.

Vi har her hevet 5 særlige områder ud, du med fordel kan kigge på – og et, hvor du skal passe på:

Proteinpulver

En klassiker inden for sundhed og personlig træning er proteinpulveret. Du tapper ind i mange månedlige søgninger og et stort marked. Det er især spændende, fordi at målgruppen køber ind igen og igen, når du først har fået fat på dem.

Du skal dog regne med intensiv konkurrence i vejen op til førstepladsen på ”proteinpulver”.

Til gengæld er der 15-20.000 kroner i affiliateindtægt at hente om måneden, når du først har hentet førstepladsen på søgeordet.

Personlige trænere – 3 tilbud

male-719539_640

En anden mulighed er at tage direkte fat i de personlige trænere. De personlige trænere er ofte selvstændige, der skal bruge flere kunder.

Flere sider tilbyder, du som bruger kan indhente 3 gratis tilbud på din næste personlige træner. Du genererer leads til disse sider ved at tilbyde en formular, der kan blive udfyldt.

Endnu er dette marked ungt og umodent. Det er sikkert, om du kan tjene penge som affiliate på at skaffe 3 gratis tilbud til trænere i fremtiden. Træd derfor varsomt her og dediker ikke al din tid til emnet, da du kan ende med at spilde den.

Tandlæger – 3 tilbud

Et mere modent marked, der dog også relaterer sig til 3 tilbud, er tandlæger. Her tilbyder flere portaler – bl.a. dentast, tandbud.dk og kliniko.dk – at du kan indhente 3 tilbud.

Igen har du mulighed for at generere leads og blive betalt med en procentdel af den omsætning, firmaet bag genererer på dit lead.

Der findes også københavnske Spoton Marketing, der arbejder intensivt med at generere leads til tandlæger. Tag fat i deres administrerende direktør for at lave en direkte aftale om at sælge leads gennem dem til et stort og eksisterende netværk af tandlæger.

Hvis du ønsker for alvor at tjene penge, så tag fat i nogle af de mere seriøse søgeord som visdomstænder, opsætning af kroner og broer, paradentose og rodbehandling.

Køb af høreapparater

hand-287292_640

For år tilbage tog vi alle sammen ned i et hørecenter, hvis vi skulle bruge et høreapparat.

Det gør vi stadig.

Men vi finder ud af hvilket hørecenter vi skal besøge online.

Du kan generere leads til hørecenre i form af e-mails og telefonopkald til at genere en bookingforespørgsel. Der er endnu ingen programmer lagt ud inden for dette emne på de gængse affiliatenetværk, og det er derfor nødvendigt for dig at lave et stykke opsøgende salg, hvis det skal lade sig gøre.

Til gengæld er indgangsbarrieren også høj for de af dine konkurrenter, der ønsker at engagere sig i det samme marked.

Drop klamydia-pillerne

Der er flere tusinde månedlige søgninger på klamydia piller og tests. Konkurrencen er til at overskue. Det er der dog en grund til.

Klamydia-piller i Danmark er receptpligtige. Hvis du finder en webshop der sælger alligevel, har den ikke hjemsted i Danmark, men i et andet EU-land, hvor pillerne ikke er receptpligtige. Her webshoppen godt sælge til Danmark.

Du må også godt reklamere for webshoppen, så længe du ikke selv sidder i Danmark, eller gør det fra en side ejet af en dansk virksomhed.

Du risikerer ellers at få Fødevarestyrelsen efter dig. Det kan blive en dyr fornøjelse med bøder, hvis du ikke passer på.

Fitnessudstyr

fitness-594143_640

Har du nogensinde drømt om et ”home gym”?

Det er du ikke den eneste, der har gjort.

Et homegym er en sjov tanke. Men det koster mange penge at skabe det nødvendige gulv med gummimåtter, købe bænker, købe vægte og et par stærke højtalere, der kan spille op til træning.

Ikke desto mindre vælger nogle mennesker at prioritere dette. Du kan hjælpe dem med at købe det, de har brug for og i processen tjene penge på at referere dem til en dygtig udbyder.

Har du flere idéer til, hvordan du som affiliate marketer kan tjene penge på sundhed & fitness? Skyd gerne idéerne af i en kommentar herunder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *