Hvad skal man sørger for når man køber webhotel

Når du skal ud og købe et webhotel er det vigtigt, at du tjekker op på nogle forskellige ting. Blandt andet skal du tjekke op på om der er plads nok på dit webhotel til din hjemmeside. Det er vigtigt du tjekker op på om der også er plads til, at du fremover kan udvide din hjemmeside med flere sider og flere billeder med tiden.

Selvom det er sjældent, man får brugt alt pladsen er det en god ide at tjekke op på, om man nu har nok. I den tid vi lever i nu så er det kun håndøre det koster, at opgradere til et webhotel, hvor der er mere plads på, da harddiske efterhånden er så billige for webhosting firmaerne, at de kan sælge pladsen endnu billigere til dig.

En anden ting du skal tjekke op på er oppe tiden hos den pågældende webhost, da det er utroligt vigtigt. Jo højere oppe tid, jo mindre chance er der for at din hjemmeside går ned og at bruger og muligvis kommende kunder ikke kan tilgå den. Du skal dog passe på med at vælge firmaer, der vælger guld og grønne skove med, at de ALTID vil have en oppe tid på 100%, da dette mere eller mindre er umuligt.

Du kan muligvis have det over lange perioder, men før eller siden vil der gå et eller andet galt, og her er det altså tiden der tæller. De store hosts er rigtig gode til at rykke dig hurtig over på andre servere så du intet opdager, hvor de mindre hosts måske kan have nogle problemer der.

En anden god ting er også at tjekke op på, om du har mulighed for at tilføje flere domæner til dit webhotel. Det sker tit at man ender med at lave mere end en hjemmeside når man først kommer i gang.

Kilde: http://sikkerhav.dk 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *