Inspiration til at tjene penge på nettet

Hej med dig! Mit navn er Simon, og i dette indlæg vil jeg fortælle dig lidt om, hvordan jeg tjener lidt lommepenge på internettet. Indlægget er primært ment som et inspirationsindlæg til dig, der gerne vil i gang med at tjene nogle mønter på det store og spændende internet. 

God læselyst.

Lav en blog om et emne du finder interessant

En af de nemmeste metoder til at tjene penge på nettet er ved at lave en ganske almindelig blog/wordpress-hjemmeside, hvor du skriver om noget du finder interessant. Det kunne for eksempel være fodboldudstyr, hvis du godt kan lide fodbold. I dine artikler om udstyr linker du så nogle til nogle forhandlere, der betaler x-antal kroner for et salg via din blog.

Denne metode er ganske populær og bliver faktisk kaldt for affiliate marketing. Det er også den metode jeg benytter mig mest af. For eksempel har jeg lavet en hjemmeside om redningsveste og andet sikkerhedsudstyr til brug på vandet. I dette tilfælde henviser jeg til en forhandler af redningsveste, redningskranse osv.

Alternativ: Vælg en niche og klø på!

Du behøver nødvendigvis ikke at finde et emne, der interesserer dig. Du kan også vælge at gå mere bestemt efter en niche, hvor du finder markedet og konkurrencen interessant.

Hvis du vælger at arbejde videre med en niche, så anbefales det at du bruger lidt tid på at finde den helt rigtige niche. Den rigtige niche er typisk kendetegnet ved, at konkurrencen er lav, men volumen er høj. Det kan godt tage lang tid at finde en god niche – og det gælder om at tænke i andre baner end du normalt ville have gjort.

Hvis jeg skal fremhæve et personligt eksempel, så kan jeg fortælle dig om en niche jeg selv er sprunget på – nemlig cykelholdernichen. Cykelholdere er en stor niche med lav konkurrence. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøver kræfter med den og se hvor langt jeg ville nå.

Hvis du vil følge lidt med i, hvordan mit cykelholderprojekt udvikler sig, så kan du tage et nærmere kig på min hjemmeside her: http://findcykelholder.dk.

Hvad kræver det at tjene penge på nettet?

Først og fremmest kræver det en vis tålmodighed. Du tjener ikke kassen fra dag et. Derudover skal du udvise noget viljestyrke og gå-på-mod, da det godt kan tage lidt tid at opbygge en god hjemmeside med en fornuftig indtjening.

Hvis ikke du er så teknisk anlagt og er særlig god til at skrive tekster, så skal du enten droppe dit online eventyr helt eller tage fat i nogen, der kan finde ud af at opsætte en enkel hjemmeside og-/eller skrive en god tekst til dit website.

Tak fordi du læste med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *