facebook marketing

Interview: Fyring førte til succesfuld affiliate marketing karriere

I dag overlader vi roret til 29-årige Jonas Mejlgaard, der blev fyret fra sit arbejde og derefter startede en succesfuld karriere inden for affiliate marketing.

facebook marketing

Hej! Mit navn er Jonas, jeg er snart en 30 årig gammel mand og i dag vil jeg fortælle lidt om, hvordan man kan vende en dårlig ting 180 grader. Jeg arbejdede for 3 år siden som tømrer, hvilket jeg faktisk var rigtig godt tilfreds med. Det var et fint job, hvor alsidigheden særligt var fængende og der var en masse gode kollegaer. Desværre kom den internationale globale krise, hvilket medførte at der skulle skæres kraftigt ned på min arbejdsplads. Som en af de yngre krafter stod jeg desværre først i rækken og måtte forlade mit gode job.

I starten var jeg sgu ret ked af det og hang godt og grundigt med mulen i en uges tid. Det var nærmest umuligt at finde et andet job i mit nærområde, hvor jeg er faldet godt til og min søn går i skole. Efterhånden begyndte jeg at søge lidt på nettet for at finde alternative metoder til at tjene penge. Jeg fandt en hjemmeside, der guidede i, hvordan man kunne lære at tjene penge på nettet (ligesom Pengeweb er det i dag). Dengang var der nogle andre ting, der virkede i forhold til nu, men hjemmesiden fik mig introduceret godt til emnet og snart fandt jeg udenlandske websites, der virkelig hjalp mig godt i gang.

Tjener kassen på affiliate marketing

Knap 3 år har det taget, men nu vil jeg gerne indrømme det: jeg tjener kassen på affiliate marketing. Min tilgang er lidt anderledes end den, der fortælles om her på Pengeweb.dk. Jeg benytter mig nemlig primært af Facebook-annoncering, hvor jeg benytter affiliate-links og tjener så penge den vej igennem. Jeg startede dog som så mange andre: med affiliate marketing på en hjemmeside, men da den begyndte at tjene flere tusinde kroner om måneden, ville jeg se om der ikke var andre veje at gå – i og med, at jeg nu havde lidt på kistebunden at gøre godt med.

Når man annoncerer på Facebook er spillet anderledes. Eksempelvis ved jeg, at en af de traditionelle markeder for affiliate vha. hjemmesider er sammenligning af priser på a-kasser, hvor det på Facebook er hårvoks og lignende produkter. Derfor forsøger jeg altid at være et skridt foran mine konkurrenter, der bliver bedre og bedre.

Nu fik du tippet med hårvoks (det er et marked, hvor jeg ikke selv er længere), men hvis du gerne vil i gang, vil jeg anbefale dig at benytte samme metode som mig: opret en hjemmeside, tjen de første par tusinde og kast dig så lige så stille over Facebook-annoncering. Der kan være rigtig mange penge i det, men du skal også investere både tid og penge, hvis du vil blive rigtig dygtig.

 

 

2 thoughts on “Interview: Fyring førte til succesfuld affiliate marketing karriere

 1. Ruben

  Tak for den inspirerende artikel. Jeg har tidligere forsøgt at tjene penge på facebook, med skiftende held. Måske skulle man forsøge at kaste sig ud i det igen.

  Reply
 2. Søren

  Hvordan ved vi overholdet at Jonas Mejlgaard ikke bare fylder os med varm luft?

  Alle kan jo komme og sige, at de har tjent flere tusinde kroner om måneden på en hjemmeside, ud af den blå luft. Bare ved at smide nogle reklamer ind på en hjemmesiden, via de få store partner programmer i Danmark. Eller klassikeren google som i de fleste tilfælde lukker folks kontoer efter deres lyst og fornøjelse sådan kan man ikke kører en forretning. Og wupti så er der ingen penge at tjene på google mere resten af livet, ja medmindre folk da flytter, og få navne forandring m.v. kundeservice er også lige 0 hos google.

  Facebook annoncer, ja det koster rigtig mange penge, og selvom han smider reklame links ind, og blive ved med at betale måned efter måned til facebook, hvad for en garanti har han for, at nogen gider klikke på dem. Du skal bare gå ud af døren, og banke på hos din nabo, og spørge hvad de synes om facebook reklamer, og du vil få et lynhurtigt svar vi hadder dem, og vil aldrig klikke på dem.

  Så uanset om det er sociale medier som facebook, eller en hjemmeside er problemet det samme, folk gider ikke klikke mere. Det fungerede i de spæde tider da Internettet blev født. Nu vil folk have seriøst indhold, uden blinkede reklamer eller pop up´s i massevis, hvor de er nødtvunget til at have spærring på, eller ligefrem installerer forbyggende software imod dem.

  Bare tænkt på, når i for almindelig post ind af døren, hvor tit læser i rent faktisk reklame annoncerne. Skraldespande i de danske hjem, bliver hurtigt fyldt op med dem.

  Så hvordan skal folk tjene penge fremover, det hjælper ikke meget, at skrive et par tekst indlæg hist og pist, og lave 10-20-100 hjemmesider med hver emne fyldt op med reklamer. som naturligvis også løber op i rigtig mange penge for den enkelte i hosting og meget andet.

  Det vi alle sammen ønsker os er 100 % kvalitet, Klart budskab, total gennemsigtighed, og klarer linier på den eller de hjemmesider vi vil bruge vores kostbarer tid på at besøge.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *