Iværksætter? Disse brancher vokser mest på nettet!

I disse år buldrer e-handlen derudaf i Danmark og mange nye webshops slår hvert år deres virtuelle døre op for nye kunder. Men selvom der er over en bred karm er stor vækst i e-handlen, så er det langt fra i alle sektorer at væksten er lige stor. Så for at i kan få et overblik, og ikke mindst noget inspiration til jeres næste iværksættereventyr, kommer der her en top tre over nogle af de brancher, der er mest vækst i på nettet lige nu.

1: Elektronikbranchen

En af de brancher der vokser allermest i Danmark er elektronikbranchen. Dette er særligt bemærkelsesværdigt taget i betragtning af, at elektronik har været en af de mest solgte varer på nettet igennem flere år. Forklaringen på den fortsatte vækst skal dog findes i at elektronik i modsætning til mange andre produkttyper spænder utroligt bredt, hvilket gør at der hele tiden kommer nye produkter til som tiltrækker nye kunder. Hvor det for et par år siden særligt var mobiltelefoner og ikke mindst tablets, der trak det tunge vækstlæs, så er det i dag produkter som droner, der er blevet et hit herhjemme.

Og selvom der er mange om buddet inden for denne branche, så foretrækker danskerne stadig at bruge mange penge på elektronik. Derudover er der også mange som gerne vil købe brugte elektronikartikler såsom IPhone, der har smadret skærmen eller coveret. Dette skaber derfor hele tiden mange nye aktører som det blandt andet har været tilfældet for webshoppen Incover.dk.

2: Jagt og fiskeri

En anden branche der vokser tidligt meget på nettet i år er hobbybranchen herunder især jagt- frilufts- og fiskerisektoren. Årsagen til at netop denne branche vokser markant på nettet er, at antallet af ansøgninger til at erhverve sig et jagttegn er steget med 10% om året hvert år i løbet af de sidste 10 år. Og det er især den yngre generation der her trækker væksten, hvilket automatisk har fået flere til at vende sig imod internettet når der skal købes udstyr såsom fiskestænger, jagtrifler og ikke tøj og gummistøvler. På trods af den store vækst er der dog endnu ikke kommet mange nye webshops til herhjemme selvom at særligt jagt- og fiskeriudstyr er varer hvor man kan spare mange penge på, ved at gå fra at have en fysisk butik til en webshop.

3: Advokatbranchen

En tredje branche der lige nu oplever stor vækst på nettet er advokatbranchen. I modsætning til de to andre brancher, så er advokatbranchen ikke en branche der sælger produkter men serviceydelser. Dette betyder dog ikke at der ikke er penge at tjene for en digital iværksætter. Her kan man for eksempel få en bid af kagen ved at lave en affiliateside, da advokater typisk kan tjene mange penge på hver enkel bruger, der videreføres til deres kontor. Derudover er der rigtigt mange danskere, der leder efter informationer både om jura generelt, advokatprocedurer og ikke mindst salærer inden de tager kontakt til en advokat. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for at lave affiliatehjemmesider, kan du læse vores tidligere artikel herfra siden, der giver eksempler på to forskellige typer affiliatesider.

Hvis du selv går med en lille iværksætter i maven der genre vil ud, kan du eventuelt finde mere information om hvordan man starter en virksomhed på denne side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *