Jeg skal have styr på regnskabet

Penge onlineSom nogle af jer ved, og andre af jer kan se, så er der reklamer her på min side om penge & pengelån. Reklamerne giver mig lyst til at fortsætte med at blogge og jeg synes også det er ret sjovt at tjekke ‘hvor meget har jeg tjent i dag’.

Lad mig dog lige slå fast, at reklamerne her ikke tjener de store penge. Der er måske tale om 5 kroner om dagen og jeg får også kun penge, når nogen klikker på dem. Så det er altså ikke fordi denne side er en, som jeg tjener særlig mange penge på hver måned.

Jeg har dog også flere andre websites, hvor jeg har forskellige former for reklamer lagt på. Der er grundlæggende to måder at tjene penge på en hjemmeside: med Google AdSense og såkaldte affiliate-kampagner. Jeg har primært Google AdSense på Pengeweb – af den simple årsag, at det er det nemmeste og at jeg ikke kan finde en affiliate kampagne, der ville give mening at have liggende.

Med en affiliate reklame er det nemlig anderledes end AdSense; der får man typisk penge hvis nogen køber noget gennem ens link. Så hvis jeg f.eks. havde en hjemmeside om kasketter, kunne jeg lave et affiliate-link til en webshop, der solgte kasketter. Når nogen så købte en kasket gennem mit link, ville jeg modtage f.eks. 30 kroner. Det er den typiske idé bagved.

Det kan dog også være en hjemmeside om lån af penge, et eksempel er Laanekassen.dk. Hvis du tager et kig på denne side om Santander pengelån, kan du f.eks. se at der linkes videre til Santander. Her bliver der tjent affiliate penge, når nogen laver et lån via Laanekassen.dk’s link – super smart!

Jeg har som sagt også sider, der tjener mig penge ved hjælp af affiliate marketing, så jeg er ved at have tjent en god stak penge om måneden. Derfor skal jeg til at have styr på mit regnskab! Det er jeg allerede godt i gang med. Jeg er typen, der aldrig har gjort så meget ud af matematik, så jeg skulle helt klart have hjælp til min bogføring udefra.

Derfor lavede jeg en Google-søgning på ‘bogføring’. Her fandt jeg frem til flere forskellige virksomheder, men den mest spændende var JUF. De udbyder ikke bogføring, men man kan derimod gratis og uforpligtende få tilbud fra 3 udbydere af bogføring. Lige nu venter jeg blot på at mine tilbud kommer dumpende, men jeg er sikker på, at jeg kan skal blive godt tilfreds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *