Her kan du arbejde rundt omkring i verden

Danmark er ikke altid det bedste sted i verden at arbejde. Vores skat er høj og vejret er dårligt. Og der er så meget mere i verden at se, hvis man har lyst til at tage på eventyr.

 

Et nyt website hjælper os nu med at se, hvor i verden vi kan tage på eventyr og stadig have mulighed for faktisk at tjene nogle penge på at gøre det.

 

Der er tale om Nomadlist.io.

 

Det er en side, der er bygget på tanken om at være digital nomade. Du er ikke bundet til din plads, men har i stedet for mulighed for at bevæge dig frit rundt omkring i verden. Men forudæstningen for dette er godt internet, gerne et godt vejr og at det er til at betale en flybillet frem og tilbage. Det er netop disse parametre og mange flere Nomadlist.io tager og bygger lister dine drømmebyer efter.

Chiang Mai i toppen

chang-buddha_1814011b[1]

Øverst oppe på listen finder du thailandske Chiang Mai. Byen er den anden største i Thailand, men med 500.000 indbyggere i og omkring Chiang Mai er der et stykke op til de 30 millioner mennesker, du finder i og omkring Bangkok.

Det koster dig ikke mere end 4-5.000 kroner at komme til og fra Chiang Mai. Når først du er derovre er dine faste omkostninger begrænset til sølle 600 amerikanske dollars om måneden til mad, et sted at bo og internet. Det kan de fleste lige akkurat overkomme.

Internettet et stort problem

Der er mange steder i verden, du kan komme til for en rimelig pris, hvor vejret er fantastisk og hvor leveomkostningerne er små. Men især internettet som parameter er med til at fjerne mange potentielle muligheder fra radaren.

I Danmark finder du nemt internet til 20-50 mb for et par hundrede kroner om måneden. Du kan tage denne internettest her og se, hvor hurtigt dit net er lige nu. Sådan er det ikke alle steder i udlandet.

Bali er fx et fantastisk smukt sted, hvor mad og huse er billige – men hvor infrastrukturen skal kæmpe for bare at give dig 5 mb. Og så er det ikke så sjovt igen alligevel.

Riga en god mulighed i Europa

Hvis Bali og Chiang Mai lyder lige en tand eksotisk for dig er Riga i Europa en god mulighed i stedet. Riga er den lettiske hovedstad og har priser, de fleste andre europæiske byer kun kan kigge misundeligt på. Til gengæld er vejret med det, du finder i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *