Ny hjemmeside gør kviklånsjunglen overskuelig

Hvis du nogensinde har stået i en situation, hvor du var nødt til at optage et kviklån, så ved du også, at det er en gigantisk jungle at finde rundt i de mange forskellige lånemuligheder, der findes derude. Det er svært at gennemskue, hvilket lån er det rette for dig, og hvor du kan stole på firmaet, så du ikke ender med at skulle betale pengene tilbage mange gange.

Der har længe manglet en portal, der gjorde det muligt at sammenligne de mange lånemuligheder med tal, der er til at forstå. Et kviklån eller sms-lån, er nemlig ikke ens hos de forskellige udbydere. Men som forbruger er det svært at overskue mængden af udbydere, og se hvilke udbydere, der har bedre betingelser end andre.

Det gør JustMoney.dk for dig, og de har lavet en smart portal, der gør det nemt visuelt at se, hvilke forskellige muligheder du har for at optage et kviklån, samt hvor du sparer flest penge herpå.

Hvorfor optage et kviklån?

Hvis du har behov for penge nu og her, fordi du er havnet i en uheldig situation, hvor du virkelig mangler penge, så kan et kviklån være din eneste løsning.

Ved rigtig mange kviklån kan du låne en god sum penge lynhurtigt, og rigtig mange af de forskellige lånesider kan give dig svar inden for få minutter på, om du kan låne penge.

Pengene bliver også hurtigt udbetalt, så du har penge mellem hænderne til at bruge på lige det, du har behov for. De fleste låneudbydere er danske eller har danske afdelinger, hvilket gør, at deres aktiviteter hører ind under dansk lovgivning. Det sikrer, at det er nemt, hurtigt og sikkert at låne penge.

Du bør dog aldrig optage et kviklån for at udbetale et andet lån med. Kviklån skal altid ses som en nødløsning eller en sidste udvej, fordi du er havnet i en uheldig situation, der ikke giver dig andre muligheder.

Hvordan betales et kviklån tilbage?

Normalt har kviklån en del højere rente end eksempelvis et banklån, og der betales også en høj ÅOP, som generelt gør, at du kommer til at betale en del for dit lån på den lange bane.

Et kviklån afdrages på hver måned, og når du optager lånet, er det vigtigt at se på, hvor meget du skal betale om måneden på lånet, og i hvor lang en periode lånet kommer til at løbe.

Du kan på den side, hvor du optager lånet, se hvor meget du skal betale i rente og ÅOP, og der vil også være en udregning af hvor meget du kommer til at betale tilbage for lånet, hvis du afdrager til tiden.

Sådan kan du bruge portalen

JustMoney gør det dejligt nemt og overskueligt at tjekke de forskellige lån og sammenligne dem overfor hinanden.

På portalen kan du vælge, hvor mange penge du ønsker at låne, samt din alder. Herefter finder portalen automatisk de forskellige lån, du kan oprette, og sammenligne dem overfor hinanden.

De har alle sammen forskellige satser og forskellige betingelser på afdrag osv., og alt dette kan du holde op overfor hinanden i portalens søgeresultat, der visuelt er sat op virkelig flot, og som bringer overskuelighed over et område, der ikke før har været særlig overskueligt.

Du kan også filtrere dine søgeresultater efter eksempelvis laveste rente, ligesom du også kan se, hvilke af de forskellige lån JustMoney anbefaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *