Ny rejseguide for dig, der vil rejse billigt i Thailand & Asien

thailandI disse dage lægges de sidste hænder på et nyt projekt, som arbejder på at gøre det nemmere for alle danskere at rejse billigt rundt i populære asiatiske ferielande som Thailand.

Traveleast.dk er en ny rejseportal, hvor de to stiftere arbejder på at udarbejde rejseguides og give rundrejseforslag, hvis man f.eks. gerne vil opleve Thailand på 15 dage.

Traveleast.dk er skabt af Kristoffer fra Rejsekris.dk og Ricko fra Unique Travel; de to kombinerer web-kundskaber med mange års erfaring i rejsebranchen og vil forsøge at skabe en rejseportal, hvor de mange års viden om populære asiatiske rejsemål bliver givet videre.

I skrivende stund kan du dermed læse om rejser til Thailand på Traveleast.dk/thailand og dér blive inspireret til at sammensætte din egen rundrejse i Smilets Land.

Så hvis du leder efter en måde at sammensætte en billig rejse til Thailand, så tjek Traveleast.dk ud – på den måde sørger du også for, at du ikke støder ind i naboen på en af strandende på Phuket, det er nemlig en lidt anden type ferie du kan sammensætte på Traveleast.

God tur til Thailand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *