Om at finde den rigtige rollater

Har man nået en alder, hvor det begynder at blive meget hårdt for benene at gå, eller er det måske svært at holde balancen uden støtte? Så kan det være en god ide at investere i en rollator.
En rollator er et køretøj, som normalt kun benyttes af ældre og handicappede mennesker. Køretøjet er et gangstativ som har fire hjul. Netop derfor har det også funktionen at være et hjælpemiddel.

Ordet rollator stammer fra det engelske ord ”roll”, der betyder at rulle.

Når man så har nået den alder, hvor det bliver nødvendigt med en rollator, eller man får et handicap, hvor en rollator er nødvendig, er det dels vigtigt at vide, hvordan man finder ikke bare en hvilket som helst rollator, men den helt rigtige rollator.

Heldigvis er det forholdsvist nemt gjort i dag, hvor selv ældre er begyndt at bruge mere avancerede telefoner og computere. Der findes nemlig flere hjemmesider med forskellige guidelines til, hvordan man bestemmer sig. En af disse hjemmesider er www.rollator-guiden.dk, som er en hjemmeside, der indeholder en masse artikler og information, hvis formål er at hjælpe forbrugeren med at købe den rollator, der er bedst egnet.

Hvem står bag hjemmesiden?

Rollator-guiden er skabt og drevet af en netbutik ved navn LivetSomSenior, der netop forsøger at specialisere sig indenfor hjælpemidlerne til ældre.  
Mange af artiklerne belyser både de positive og negative sider ved forskellige former for rollatorer, så de forsøger ikke at holde noget skjult eller pådutte nogen et bestemt køretøj.

Deres fokus ligger på at guide.

LivetSomSenior består dog ikke kun af rollatorer, men også forskellige former for kørestole, hjælpemidler til badeværelset, hjælpemidler til køkkenet, andre hjælpemidler til hjemmet, hjælpemidler til når man er på farten og forskellige typer af bleer.

Alle er de redskaber, der har til formål at gøre det lettere at være ældre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *