Vil du tjene penge online? Her er 2 ideer

Det er blevet populært at gå sine egne veje og ikke altid regne med, at vejen med et ‘sikkert’ job er den rigtige vej. Således popper der næsten dagligt historier op på de sociale medier, hvor unge fortæller om, at de rejser verden rundt og er digitale nomader. Vil du også være det, så læs med her.

Lad os først få på plads, hvad en digital nomade er: det er en, der kun behøver sin laptop og noget internet for at kunne arbejde.

Alt fra (fysiske) kollegaer, kontor og faste rammer er således skåret væk og man kan arbejde overalt i verden – bare der er internet. Her er 3 ideer til, hvad du kan arbejde med, hvis du har den drøm.

Affiliate marketing

Den første kan du også støde på, hvis du følger guiden til at tjene penge online her på siden. Den går kort og godt ud på, at man opretter en hjemmeside, får besøgende (f.eks. fra Google) og sender sine besøgende videre til et website, hvor den besøgende så f.eks. køber noget og man får en procent-del af købet i kommission.

En af de mest kendte brancher for affiliate marketing er låne-branchen, hvor der er mange penge at hente, men dog også mange konkurrenter. Et godt eksempel på et website i lån penge branchen er dette. Bliv inspireret og læs guiden på forsiden af Pengeweb.

Freelancer

Freelancer er ganske vist bredt, men det jeg mener her er, at du skal finde et ‘job’ hvor du er din egen chef og har flere forskellige kunder. Det kan være alt fra skribent til fotograf. Få inspiration ved at læse på iværksætter fora rundt omkring og se hvad andre freelancere tjener penge på.

Det nemmeste sted at starte er nok som skribent, da der er utroligt mange firmaer, som har brug for tekster hver eneste dag. Pengene er ganske vist ikke enorme i starten, men hvis du bor i Thailand, så kommer du langt for lønnen.

 

One thought on “Vil du tjene penge online? Her er 2 ideer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *