Tjen penge på hjemmeside ishockey

#1 – Emne og domæne

Tjen penge på hjemmeside ishockeyHer kommer første indlæg i ‘tjen penge på en hjemmeside’-guiden. Målet er en ekstra indtjening vha. en hjemmeside og det kræver arbejde i starten, men det lønner sig i længden og giver passiv indtjening. 

Før du går i gang med at tjene penge på en hjemmeside skal der en del helt basale ting på plads. Metoden hvorpå jeg vil guide dig til at tjene penge på en hjemmeside, går ud på, at du skal finde et emne, der interesserer dig, skrive en masse om det og putte reklamer på. Det er sådan set såre simpelt og enhver kan komme i gang med at tjene penge på online reklamer.

Tjen penge på en hjemmeside – tjen penge på din viden

Det kan eksempelvis være, at du er ekstremt interesseret i ishockey stave, du selv spiller ishockey og du har en stor viden inden for området. Din unikke viden skal du udnytte og tjene penge på. Det sværeste ved hele denne måde at tjene penge på nettet, er faktisk den vedholdenhed, der er krævet i projektets start. Det kræver en god spand tålmodighed og du skal være indstillet på, at du nok ikke kommer til at tjene mere end et par hundrede kroner de første par måneder. Også selvom du arbejder rigtig hårdt og godt. Vi kommer tilbage til, hvordan du skriver en rigtig god artikel senere i guiden.

Tjen penge på en hjemmeside – hurtig og nem WordPress-hjemmeside

Tjen penge på hjemmeside wordpress

Jeg går ud fra, at du er nybegynder og ikke ved noget om at lave en hjemmeside. Det var jeg også selv, da jeg for flere år siden begyndte at tjene penge på en hjemmeside. Det skal dog på ingen måde tage gejsten fra dig! Det er nemlig ufatteligt nemt at komme i gang med at skrive artikler til sin hjemmeside og få den opsat. Jeg anbefaler alle at bruge WordPress, der oprindeligt var et rendyrket blog-system, men nu sagtens kan gøre sig som en hjemmeside.

Med WordPress kan man nemt og hurtigt tilpasse sin hjemmeside, mens det samtidig er simpelt at udgive nye indlæg.

Du skal først finde et godt domænenavn til din nye hjemmeside. Her er det en rigtig god idé, hvis dit hovedemne indgår. Du kan læse mere om, hvorfor og hvad søgemaskineoptimering af en hjemmeside går ud på senere i guiden. Lige nu skal du bare koncentrere dig om at komme på et godt domænenavn til din nye hjemmeside.

Lad os vende tilbage til eksemplet med hockey stave. Du vil gerne tjene penge på en hjemmeside, hvor du fortæller om ishockey stave. Et godt domænenavn til en sådan hjemmeside kunne være ishockey-stave.dk. Du vil dog nok opleve, at der allerede er snuppet en del gode domænenavne. Det gælder om at være kreativ i valget af domænenavn.

Tjen penge på nettet – køb hjemmeside og domænenavn

Når du har fundet et godt domænenavn, skal du se og få købt det. Jeg vil gerne slå et slag for Unoeuro der er en rigtig god udbyder af hosting af hjemmesider i Danmark. Hos Unoeuro kan man købe en glimrende billig pakke. Hvis du, ligesom jeg ikke gjorde i sin tid, ikke ved, hvordan du skal få WordPress installeret, så klares det også automatisk hos Unoeuro, hvilket er ganske glimrende. Du skal blot benytte dig af den såkaldte 1-click-installation, der findes derinde. Det er nemt og hurtigt – du kan faktisk være i gang med din nye hjemmeside indenfor en times tid!

Bestil dit domæne hos Unoeuro her.

Hvis du har spørgsmål til WordPress, webhosting eller andet, der vedrører dette indlæg, så smid endelig en kommentar herunder.

Næste indlæg i tjen penge på en hjemmeside-guiden finder du her: Kom i gang med WordPress

4 thoughts on “#1 – Emne og domæne

 1. Tony

  Jeg ville høre om ikke der var andre muligheder end WordPress. Hvis jeg nu ønsker en mere avanceret side, med flere funktioner, ( besøgende SKAL se en reklame før de kan komme videre til en speciel side etc.)

  Deraf er jeg også i tvivl om 10gb er nok, hvis jeg gerne vil have min side rigtig stor.

  Venligst Tony

  Reply
  1. Kristoffer Post author

   Hej Tony,

   Jo, naturligvis kan man også benytte andet end WordPress. Fordelen ved netop WordPress er dog, at det er så nemt at gå til samt at det er utrolig nemt at arbejde med søgemaskineoptimering, når man har styr på sin WP-hjemmeside.

   Der findes faktisk flere plugins til WordPress, der kan netop det du efterspørger. F.eks. ‘WP Super Popup’ og ‘WordPress Popup’.

   Reply
 2. Martin

  Back to basic men cool!

  I samme ombæring vil jeg lige give mit besyv med på webhoteller, hvor jeg vil anbefale meebox, har dog endnu til gode at prøve Web10 så det må blive næste test 🙂

  Reply
 3. Andreas Muus

  Jeg har problemer med Web10.

  Jeg har et domæne og vil i gang med at opsætte min hjemmeside.

  Jeg kan ikke få easy-install af WordPress til at virke, da den bare står og viser det samme billede.

  Ved du hvad der kan gøres for at det virker?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *