Privatleasing – Budgetsikkerhed

leasingDer kan være fordelagtigt for dig, at privatlease en bil fremfor at købe den eller for den sags skyld, at låne penge til en ny bil.

En af de største fordele ved at privatlease en bil er, at du ved nøjagtigt, hvad det koster dig, at have en bil hver eneste måned i hele leasing perioden. Du skal hellere ikke binde alle dine penge i en bil når du leaser en bil frem for, at købe den. Det vil sige du har hele din opsparing til rådighed, samtidig med du har en bil hvis du vælger, at privatlease din bil.

Med privatleasing kan du også skifte din bil du oftere, da du ikke skal bruge kræfter på at sælge bilen. Du aflevere blot bilen tilbage efter endt leasingperiode, og du kan derefter frit lease en anden nye bil. Ved at skifte bil ofte har du også altid den nyeste teknologi, samt sikkerhed så du er bedst sikkert, hvis uheldet skulle være ude.

Fordele ved privatleasing

  • Attraktive leasingaftaler
  • Budgetsikkerhed
  • Fast månedlig ydelse
  • Hyppigere udskriften af bil
  • Ingen penge bundet i en bil

Releasing mere værdi for pengene

Hvis du leaser en lettere brugt bil hedder det i leasing verden, at release en bil. Hvis du releaser en bil slipper du for, at betale det store værditab der er på en ny bil i starten. Når du ikke skal betale det store værditab, får du derfor en lavere månedlig ydelse, samt den ekstraordinære ydelse er en del lavere.
Selv om bilen er brugt, får du stadigvæk en bil der er i teknisk og mekanisk god stand, og bilen bliver gennemgået inden du får bilen. Et godt råd kan være, at få en 3 part som f.eks. FDM til at gennemgå bilen og udarbejdet en rapport før og efter leasing. Dette gør at man undgå en potentiel konflikter når bilen skal afleveres igen.

Spar penge på leasing ved at bruge tjenesten Leasingoffer.dk

Der findes en tjeneste ved navn Leasing Offer, hvor du kan få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasingaftaler. Det eneste du skal gøre er, at udfylde en formular på deres side med dine krav og ønsker til en leasing. Derefter vil leasingselskaberne få dine krav og ønsker og de vil bedst muligt prøve, at opfylde dem. Til sidst er der kun tilbage og vælge det tilbud du finder mest attraktivt, og derefter bliver du kontaktet af leasingselskabet, hvor i vil få de sidste detaljer på plads.

Leasingoffer.dk kan give tilbud på alle former for leasing, så som: flexleasing, privatleasing, splitleasing, erhvervsleasing, minileasing og releasing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *