Drop proteindrikke – lav dem selv med pulver

Dagens sparetip er skrevet af Svend Curtis, der for nylig startede med at gå til fitness og brugte lidt for mange penge i begyndelsen.

Efter jeg er begyndt at gå i Fitnesscenteret, er jeg også startet med at drikke proteindrikke. Det er der indlysende årsager til, som jeg ikke vil komme yderligere ind på. Hvis du ikke ved, hvorfor det er godt at indtage ekstra proteiner efter træning, kan jeg anbefale dig at Google emnet – så er du bedre rustet til at tage din træning seriøst og komme videre.

Dette indlæg bliver ikke langt, men er derimod et kort og kontant tip til, hvordan du kan spare penge.

Da jeg startede med at indtage proteindrikke tænkte jeg ikke voldsomt meget over prisen. Jeg gik bare op i ‘baren’ efter træning og købte en god proteindrik med jordbærsmag. Den kostede 29 kroner og indeholdt lidt under en halv liter. Det ved jeg nu, virkelig er overpris for en proteindrik. Det kan sammenlignes lidt med, at man har muligheden for at købe en cola i Netto, men alligevel vælger at købe den som take-away på en restuarant. Dyrt!

Derfor begyndte jeg at undersøge priserne på proteindrikke online, hvor jeg fandt forskellige webshops, der sælger både proteindrikke og pulver. Jeg købte et kilo proteinpulver online, fulgte forskellige opskrifter og begyndte nu at lave mine egne shakes. Smagen er dog ikke altid lige god. F.eks. køber jeg stadig proteindrikke til lige efter træningen, men når jeg er derhjemme, laver jeg mine egne proteinshakes af pulveret. Jeg bruger det trick med frosne bær og mælk, så mine shakes kommer til at smage rigtig godt. Det kan anbefales.

Forresten sammenligner jeg priser på proteindrikke og pulver her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *