Rejs ud som au pair og spar penge

Mange unge i Danmark vælger at rejse mellem gymnasiet og videregående uddannelser, eller at rejse i en anden sammenhæng. Uanset hvornår, er dannelsesrejsen blevet så udbredt, at det er blevet en fast del af den danske udgave af dannelsen.

Også i udlandet er det populært at arbejde som au pair – se bare i videoen herunder:

Tjen penge som au pair

Mange unge arbejder hårdt i lang tid, og denne tid bliver set og udholdt som et nødvendigt onde, med en gulerod i enden, nemlig rejsen.

Samtidig er der også mange, når de er hjemvendt igen, der kommer tilbage uden en krone på lommen. At rejse er dyrt og udraderer så at sige enhver form for opsparing man måtte have. Derfor kan det være en kæmpe fordel at arbejde, imens man rejser. At rejse rundt bliver selvfølgelig sværere, men der er stadig mulighed for at fordele oplevelserne på weekender og fridage, så det stadig er muligt at opleve andre dele af landet, mens man er bosat et fast sted.

En anden fordel ved at arbejde imens man rejser er, at man får mulighed for at komme helt tæt på kulturen og dens beboere. Tit kan det være svært at komme helt tæt ind på livet af en kultur, hvis man er på gennemrejse eller kun opholder sig det samme sted for en kort periode.

Ved at arbejde med og omkring beboerne får man hele oplevelsen med. En måde at komme rigtig godt ind på en kultur og samtidig tjene penge, er ved at rejse ud som au pair. Her kommer man ikke bare tættere på kulturen, man kommer helt ind på livet af og bliver en del af en familie. Det medfører også, at man ikke selv er nødt til at skabe sig et netværk, men at man adopterer et, og bliver lukket ind i kulturen på den måde.

Derudover er listen over lande man kan rejse til som au pair uudtømmelig, og uanset i hvilke retninger ens drømme stikker, kan man finde sig et passende tilbud. Derudover vil det for mange, der skal rejse ud alene for første gang, være rart at ankomme til en tryg base, med en velkommende familie, og med denne form for rejse er det desuden også muligt at planlægge hjemmefra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *