Rejse til Stockholm – jeg sparede penge

Så er det blevet tid til endnu et indlæg, der handler om at spare penge på sin rejse. Denne gang vil jeg dele ud af et tip, som sparede mig en ganske betragtelig sum penge for et par måneder siden.

Som de fleste andre, der skal ud at rejse tjekkede jeg priser på flybilletter online og brugte forskellige søgemaskiner som momondo og skyscanner, da jeg altid gerne vil finde den billigste pris. Det er sjældent, at jeg bestiller i første omgang og ender tit med at tjekke prisen mindst et par gange før jeg rent faktisk bestiller mine flybilletter ud af landet.

Jeg fandt dog ud af, at prisen ofte steg, når jeg vendte tilbage for at tjekke op på priserne. Det viste sig også, at jeg ikke var den eneste rejsende, der var fanget af dette. På en amerikansk rejseblog fandt jeg frem til, hvordan man kan løse dette problem og spare penge på sin flyrejse:

Ved at enten slette sine cookies, besøge hjemmesiden i en anden browser eller bruge den såkaldte inkognito funktion i Google Chrome. Det handler simpelthen om, at der bliver lagt en lille cookie (ligesom i affiliate marketing) på ens computer, så man får vist en anden, højere pris næste gang man kommer for at tjekke priserne – folkene bag ved jo godt, at man er på udkig efter flybilletter og højst sandsynligt sidder med dankortet fremme.

Så langt så godt. Nu galdt det om at finde et hotel i Stockholm. Jeg har det sådan, at jeg godt kan lide at læse lidt ord om hoteller før jeg booker dem. Gerne lidt anmeldelser fra andre rejsende, der har været på besøg på hotellet først og ved hvad der er godt og skidt. Derfor googlede jeg ‘hoteller i Stockholm’ og kom forbi bloggen Rejsekris.dk, der har en del anmeldelser af forskellige hoteller i Europa.

Indlægget om hoteller i Stockholm ligger online her: http://rejsekris.dk/hotel-stockholm. Det vil jeg gerne anbefale, hvis du skal til Stockholm på tur. Personligt valgte jeg det første hotel og det var altså ganske fint til mine behov – en billig storbyferie i Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *