Rejsebloggen Rejsekris.dk er online

Hey guys.

Dette indlæg er nok ikke videre interessant for de faste læsere af Pengeweb.dk, men jeg vil alligevel kaste et link og en bemærkning afsted. Jeg har nemlig netop launchet rejsebloggen Rejsekris.dk. Det er ganske enkelt en blog, hvor jeg giver mine bedste rejsetips og giver gode råd til forskellige destinationer. Lige nu har jeg skrevet mest om London og Berlin, der da også er mine to yndlingsbyer i Europa og derfor er dem, jeg ved mest om. Lige nu kan du læse om eksempelvis Prenzlauer Berg i Berlin og Camden Town i London. Find det her: http://rejsekris.dk/berlin og her http://rejsekris.dk/london.

Jeg ved jo, at en del læsere her interesserer sig for affiliate marketing. Derfor kan du måske tage et kig på Rejsekris.dk og se, hvordan jeg griber sagen af. Rejsebloggen er jo ikke 100% for fornøjelsens skyld – selvom jeg virkelig nyder at skrive indlæg til siden – der skulle også gerne lidt penge på kontoen.

Lige nu er der ingen reklamer på rejsebloggen, men det kommer og jeg glæder mig til at se, hvor mange penge jeg kan tjene på at skrive om oplevelser jeg virkelig gerne vil dele med folk.

Vi blogges ved – enten på rejsebloggen eller tjen penge bloggen 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *