Robotteknologi gør livet lettere for iværksættere

Ny dansk virksomhed gør op med den etablerede advokatbranche. Nu bliver juridisk sikring på kundens præmisser.

Som virksomhedsdrivende er man forpligtet til at registrere og indberette forskellige forhold til de rette myndigheder gennem juridiske kanaler. Undlader man dette, risikeres der store økonomiske konsekvenser, hvilket kan afgøre skæbnen for små og mellemstore virksomheder. Der må derfor afsættes tid til at få styr på juraen, når man driver en virksomhed. Det er dog ikke blot tid, men også relativt store beløb, der skal afsættes til advokatbistand, for at sikre virksomheden juridisk. For mange små og mellemstore virksomheder er det derfor en økonomisk udfordring at benytte advokater. Det vil Legal Desk, en ny dansk tomands-virksomhed, lave om på. Med sloganet “Vi gør jura nemt” har de to stiftere nu startet en stille, men sikker revolution af advokatbranchen.

AI – en udfordring til den traditionelle advokatbranche

Legal Desk blev grundlagt, da de to stiftere oplevede, at der var store dele af den traditionelle advokats arbejde, der kunne standardiseres til fordel for kunden. Det drejer sig først og fremmest om behandling og udformning af de mest populære dokumenter – eksempelvis testamenter, ægtepagter og fuldmagter, der typisk knytter sig til privatlivet. Samtidig henvender Legal Desk sig også i høj grad til erhvervslivet, da man på virksomhedens hjemmeside kan finde alle de relevante og nødvendige dokumenter til stiftelse, drift og sikring af virksomheder m.m.  

I Legal Desk handler det om at gøre oplysninger tilgængelige for folk, og ikke mindst om at gøre det på et sprog, som ikke-jurister forstår. På hjemmesiden Legaldesk.dk kan du altså ikke bare finde alle de nødvendige dokumenter, men også blive klogere på, hvad du har ret til, pligt til og mulighed for.

Spar penge og tid med advokatrobotten!

Uanset om du har din egen virksomhed, eller du tænker på at starte noget op, kan du med fordel benytte Legal Desks produkter og services. Eksempelvis kan du stifte dit eget selskab for 699 dkk – uanset om det er et iværksætter-, anpart- eller aktieselskab. Har du allerede egen virksomhed, er du sandsynligvis bekendt med, at selskabets grundlæggende formål skal dokumenteres. Foretager du ændringer i selskabets formål, vil dette have indflydelse på hvilke aktiviteter selskabet kan involvere sig i, og derfor skal ændringerne altså også dokumenteres. Ændringer i selskabets formål kan du også registrere og dokumentere på Legal Desks hjemmeside til 349 dkk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *