Sådan kan du spare penge på en rejse til Thailand

På linjerne herunder skal vi kigge nærmere på, hvad man kan gøre for at spare penge på en rejse til Thailand. Jeg er selv netop returneret fra en rundrejse i Thailand på en måned, så selvom det var min første tur og jeg ikke vil kalde mig ekspert på området, så skulle jeg mene, at jeg kender lidt til det fantastiske rejseland i Asien.

Der er ikke særlig meget man kan gøre, når det kommer til at spare penge på flybilletter til Thailand; det er de klassiske tricks der gælder her, hvilket vil sige, at det er en god idé at holde udkig efter kampagner og så ellers at booke sin rejse i god tid.

Særligt på disse langdistance-flyrejser er det en god idé at booke sin rejse 3-4 måneder før afgang. Flybilletterne vil generelt kun blive dyrere jo tættere på afrejsedagen man kommer.

Det jeg vil fokusere på er, hvordan du kan spare på pengene, når du er i Thailand.

Vær opmærksom, når du skal bruge transport

Thailand er anderledes end hvad vi kender her i Europa – på både godt og ondt. Det betyder desværre også, at der af og til vil være ’hajer’, som gerne vil tjene lidt ekstra penge, når de ser at man er europæisk turist.

Særligt på transport-området er der en del mere eller mindre lumske typer, der gerne vil tjene dobbelt på turister. Det kan være taxa-chauffører i Bangkok, som ikke vil køre med taxameteret tændt og så prøver at give en fast pris for ens køretur. Dér er tricket simpelthen at sige nej tak og finde en anden taxa.

Prisen vil altid være dyrere, når chaufføren giver en fast pris og der kommer en ny taxa 20 sekunder senere – så mange er der!

Hvis du tager en tuk-tuk, så vil prise være dyrere end en taxa, men det er så også en anden type tur man her får. Det er nemlig meget sjovt at køre med tuk-tuk og sidde på første række til Bangkoks vilde trafik. Her skal du dog altid få en fast pris på turen inden afgang!

Book last minute hoteller

På min rundrejse i Thailand havde vi ikke booket nogen hoteller hjemmefra udover vores første stop i Bangkok. Dette havde vi med vilje valgt, da der ofte kan være store besparelser ved at booke hoteller ’last minute’, da hotellerne jo hellere vil tjene 50 kr end 0 kr…

Hvis du rejser til Thailand f.eks. i den danske sommerferie, så er det faktisk lavsæson derude og man får endnu mere for pengene end f.eks. i januar og februar, hvor vejret så til gengæld også er lidt bedre.

Hvis du ikke er tryg ved at stå for det hele selv, når turen går til Thailand, så kan du med fordel få hjælp til at sammensætte drømmerejsen af Unique Travel. Unique Travel er et dansk rejsebureau, som på lidt utraditionel vis hjælper danskere med at få den perfekte rejse til bl.a. Thailand.

Hos Unique Travel kan du få kyndig vejledning og hjælp til f.eks. ruteplanlægning rundt i Thailand, men du får det hele til spotpris, da Unique Travel samarbejder med lokale rejseagenter, der har fingeren på pulsen med de lokale priser.

Jeg fik hjælp af Ricko fra Unique, da jeg var i tvivl om, hvor i Thailand vi skulle rejse hen og vi fik en virkelig god tur, hvor vi så alle de fedeste øer i det sydlige Thailand. Der er potentielt gode penge at spare ved at få tips fra en ekspert på området!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *