Sådan sparer du penge på din ferie

strandAfbudsrejser har i mange år været meget populære blandt danskerne. Man kan ende med at rejse et virkelig lækkert sted for meget færre penge, men det kræver dog også man er spontant, fleksibel og omstillingsparat. Med andre ord, så kræver det at man ikke er så kræsen og at man har mulighed for at rykke rejsen med 1 til 2 dage.

På hjemmesiden sommerferie.nu er det muligt at finde et væld af billige rejser. De har en speciel funktion, der hedder sidste minut tilbud, der er de ekstra billige rejser. Disse rejser er typisk afbestillingsrejser, men det er faktisk muligt at se en oversigt for den valgte feriebolig over, hvornår boligen er ledig og billigst.

Her er mange forskellige destinationer at finde, hvor alt fra skiferie, sommerhus i Jylland og et kæmpe ferieresort står på menuen. Og der er masser af penge at spare. Det er for eksempel muligt at holde ferie i en uge på Mallorca fra kun 50 euro for en ferielejlighed, der kan rumme 4 personer. Stedet har desuden en gigantisk pool og tennisbaner. Derudover er beliggenheden ikke langt fra hverken by eller strand, så hvis man søger noget, der er ekstremt billigt, men godt til pengene, noget der ligger centralt og hvor børnene måske også har mulighed for at finde nye legekammerater, er dette den perfekte feriebolig.

Næste mulighed er et sommerhus i Løkken, der koster fra kun 1700 kr om ugen. Idet huset kan rumme seks personer er det altså også muligt at være flere par eller familier af sted på samme tid, og det kan altså blive endnu billigere, hvis man er flere om at splitte lejen. Huset er kun 400 m fra strand og 100 m fra indkøbsmuligheder.

Huset er svaret på den ultimative danske sommer, med et skønt træhus beliggende i klitterne tæt på havet. Man kan endda se havet fra huset, og det er desuden også udstyret med grill og gynger til børnene. Rent økonomisk vider prisoversigten, at huset er tilgængeligt for 1700 kr om ugen det meste af året.

Et andet hyggeligt sommerhus er beliggende i Nordjylland. Dette sted kan også huse seks personer fordelt på to soveværelser. Huset er tilgængeligt for 2000 kr om ugen det meste af året. Kun i sommerugerne stiger prisen. Huset ligger en km fra havet og desuden også i nærheden af golfbaner og muligheder for at fiske. Det er dog alfa og omega at have en bil hvis man vil leje dette hus, da den nærmeste købmand trods alt er 3 km væk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *