Sådan sparer du penge på svømme grej og udstyr

Mange svømmere, triathleter, dykker og bådentusiaster køber så ufatteligt meget udstyr, at deres bankmænd oftest har dem på en nervøs speeddial en gang om måneden. Men behøver det virkelig være sådan? Kunne du ikke sparer lidt på dit svømmegrej. Svaret er jo.

Så tænker du sikkert – at jeg nu vil råde dig til at købe mindre? Nixen, jeg vil simpelthen bare råde dig til at købe smart og huske det altoverskyggende mantra: ”prissammenligning inden køb – altid”.

Det er så tosset at gå ud og spenderer flere tusindvis af kroner på en dyr våddragt, et regulatorsystem til dykkerferien i Egypten eller en benzintank til båden til sommer, uden først at sammenligne priser på tværs af webshops.

Jeg ved udmærket godt at prissammenligning kan være en umådelig langsommelig process. Men det findes der heldigvis råd for.

Bestem dig for et produkt, og brug disse tricks til at finde den bedste pris

Først skal du bestemme dig for et produkt. Det gør du oftest ud fra alt andet end prisen, vil nogen hvertfald mene, måske specielt din partner og din bankmand er enige om, at du først kontrollerer for kvalitet, funktionalitet og lignende inden du bruger penge. Og først efterfølgende overvejer prisen påd et produkt du har bestemt dig for.

I sidste ende er det dog også, det er god hobby gør ved en. Mit råd ville dog være at vælge 2-3 produkter, som du går videre med i processen. Igen skal du ikke nødvendigvis lade være med at kigge pris, men det behøver ikke være første prioritet. Det kommer vi til.

Først skal du tjekke anbefalinger af produktet, tjekke specifikationer og finde ud af, om det opfylder det behov du har. Det kan gøres på diverse objektive kilder og sider der bedømmer og anmelder eks. svømme udstyr som på Rygcrawl.dk. Her finder du også anmeldelser og beskrivelser af bådudstyr, dykkerudstyr og de nødvendige remedier til et god triathlon eller ironman. Sådan set alt sport, som har dyrt udstyr, der foregår på vand (eller under vand).

Kontakt forhandlerne ved dyrere varer – gerne den mest troværdige

Nu er vi kommet til det vigtigste punkt. Husk nu for alt i verdenen at prissammenlign dine udvalgte produkter. Du skulle gerne på nuværende tidspunkt have udvalgt 2-3 produkter, som du måske finde rlige gode eller tæt på lige gode. De skulle også gerne have en forskellig pris.

Først og fremmest laver du en kort google søgning på det specifikke produktnavn og finder priserne på en række webshops og noterer den og deres kontaktmail ned. Herefter kan du igen besøge Rygcrawl, som også har prissammenligninger på udvalgte produkter. Ellers kan du prøve pricerunner.

Du har nu muligvis udset dig en forhandler, som du er mest tryg ved. Du tager derefter den billigste pris, skriver en sød mail til din favoritforhandler og spørger om ikke de matcher prisen. De fleste siger ja, fordi du ha taget dig tiden til en besked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *