Selvstændig erhvervsdrivende

Som selvstændig erhvervsdrivende uafhængigt af, om du ejer en pølsevogn på Nørrebro, er fabrikant eller har en global koncern med mange tusinder kunder, er det vigtig at være proaktiv og have styr på sine udgifter og indtægter. Det er alt andet lige nemmere at generere penge, hvis man er bevidst om sine økonomiske muligheder.

Branche

I dagens Danmark, er det der driver vores samfund rundt en stærk økonomi, hvor der er en række af forskellige brancher der bidrager til at økonomien kan løbe rundt.  Uafhængigt af om din virksomhed er en del af bygge, service eller IT- branchen, så handler det om at virksomheden skal være rentabel og allerhelst genererer et overskud.

En af de brancher der har boomet de seneste år er IT-branchen, hvor internettet med sine uanede muligheder giver mange virksomheder chance for at tjene penge store penge af gennem den online vej.

Skabe opmærksomhed omkring sit Brand

Hvis man er en ny spiller på nettet og eksempelvis kommer fra byggebranchen og vil tjene penge ved at sælge sine varer over nettet, er der adskillige tiltag man kan gøre for at gøre opmærksom på netop disse.

Først og fremmest skal der laves en hjemmeside og findes det rette domænenavn.  Hjemmesiden er nem at sætte op i WordPress, som er et system til opsætning af hjemmesider.

Når hjemmesiden er blevet sat op og der for alvor skal i gang i salget af produkterne og tjenes penge, så er det vigtigt at kunderne kan finde hjemmesiden.

Her er online markedsføring alfa og omega, hvor der er nogle specifikke værktøjer, der kan gøre jeres produkter og hjemmesider synlige for jeres kundesegment.  Der er bl.a. SEO, der handler om at optimerer jeres brand således I lægger højst i googles søgeresultater.

Her er Intern linkbuilding en god måde at komme til at ramme potentielle kunder. Måden det foregår på er ved at jeres hjemmeside linker til andre sider, så der på den måde skabes forøget værdi for jeres hjemmeside.  Ved at lave intern linkbuilding til de rigtige hjemmesider kan de forskellige søgemaskiner bedre finde frem til den side et pågældende produkt sælges på.

Komplicerede skatteregler

De fleste virksomheder vil gerne have mest muligt ud af deres investeringer, og det kan være en jungle at finde ud af de pågældende regler, hvis der opstår fejl i måden virksomheden bliver beskattet på kan det koste virksomheden en formue. Derfor er det muligt som selvstændig erhvervsdrivende, at få hjælp hos her, hvor deres advokater står klar med en hjælpende hånd, hvis du skal have bistand i den ene eller anden grad. Eksempelvis hvis du har modtaget en opgørelse fra skat som du ikke finder rimelig.  I tilfælde af eventuelle sager, er et muligt at få sin ført sag gratis ved skattestyrelsen i København.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *