Spar penge: beskyt skærmen på din smartphone med panserglas

Denne artikel omhandler hvordan man sparer penge på skærmereparationer ved at beskytte sin mobil med panserglas. Mange smartphone brugere er bekymret for at beskytte deres legetøj med panserglas, dette udkommer af, at mange tror, at panserglas er et tykt lag, der tydeligt kan gå ind og påvirke brugen og udseendet af deres smartphones. Panserglas er et tyndt lag, der nemt kan påføres ens smartphone ved hjælp af en renseserviet og nogle sikre hænder.

På panserglasset er der monteret en limflade, der gør at panserglasset hurtigt vil sætte sig på smartphonens skærm, det behøver ikke tage mere end 10 minutter at beskytte din smartphone. Man kan købe panserglas, der passer til alle mærker og modeller i smartphone universet, så det er bare at finde den, der passer til lige netop din smartphone og sætte det på.

Du kan købe skærmbeskyttelse på pansercover.dk

Sådan sparer man penge på skærmreparationer – ved at beskytte sin mobil med panserglas.
Spørgsmålet mange stiller sig selv er ’hvordan beskytter jeg bedst min smartphone?’, hvad man burde spørge sig selv om, er ’hvordan man sparer penge på skærmreparationer ved at beskytte sin mobil med panserglas’. En skærmreparation kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, det koster ca. mellem 400-600 kr. for en udskiftning af frontskærmen på en smartphone alt efter hvilket mærke og model man har, reparationer på ældre modeller af smartphones er som regel lidt billigere end reparationer på nyere modeller.

Panserglas fås fra forskellige producenter, og varierer derfor i pris efter hvilket mærke man går efter samt hvilken smartphone man har. Man kan skærmbeskytte sin smartphone med panserglas fra 59 kr. og opefter mod ca. 250 kr. alt efter hvor man køber det. Man kan altså spare helt op imod 300 kr. for skærmreparation hvis man har sørget for at ens mobil er beskyttet med panserglas.

Sådan virker panserglas.
Panserglas beskytter ikke kun din smartphone mod ridser, den beskytter også mod slagskader, der kan komme fra tab af telefonen. Samtidig er det udviklet til at give dig det bedste udsyn på skærmen med dets smudsafvisende overflade. De fleste typer af panserglas har en sammensætning af fire lag, derfor kan det yde den bedste beskyttelse uden at påvirker brugen af din smartphone. Det nederste lag er af silikone, der gør at selve panserglasset nemt glider på plads på din smartphone og samtidig gør det nemt for dig at fjerne eventuelle luftbobler, der opstår under panserglasset når man sætter det fast.

Det næstnederste lag er et PET-lag, som også findes i f.eks. bilruder, dette lag forhindrer panserglasset i at splintre og har samtidig høj fleksibilitet og styrke. Andet lag fra toppen består af hærdet glas, denne slags glas er 9 gange stærkere end almindeligt glas og kan klare et langt større tryk end det glas der fra fabrikantens side er på din smartphone. Toplaget i panserglad er en oleophobisk belægning, der sikrer dig det bedste udsyn på skærmen, det er smuds afvisende så fingeraftryk og snavs vil derfor have besvær med at sætte sig fast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *