Spar penge & få bedre produkter, når du handler online

Dagen sparetips er i og for sig ikke kun et sparetips. Det kan nemlig både hjælpe dig til at spare penge, men ligeledes hjælpe dig med at lægge bedre produkter i kurven, så at sige.

Forleden skulle jeg finde en ny tandbørste på min tandlæges ordre. Det gik ganske enkelt ikke længere med en god gammeldags tandbørste – her i 2016 skal der åbenbart en eltandbørste til før tandlægen stiller sig tilfreds. Så jeg gik på indkøb og fandt en relativt billig eltandbørste i min lokale el-pusher.

Det var så først da jeg kom hjem, at det slog mig, at der naturligvis er forskel på kvaliteten af forskellige eltandbørster. Jeg googlede derfor modelnavnet på min nyindkøbte tandbørste og så til min forskrækkelse, at den var elendigt rangeret på f.eks. denne eltandbørste test side. Så jeg strøg tilbage i butikken og byttede tandbørsten, købte en ny online via Rangering.dk og er nu tilfreds.

Det fik mig til at tænke på, hvor meget internettet egentlig kan hjælpe os forbrugere. Ikke kun når vi skal handle kedelige ting som eltandbørster. I weekenden var jeg på storbyferie i Budapest, der godt nok er en ekstremt billig by at opholde sig i, men samtidig er der mange turister og dermed følger turistfælder selvsagt også.

Over weekenden var jeg ofte inde på Tripadvisor for at tjekke anmeldelser af restauranter ud, hvilket jeg er sikker på både har sparet mig mange penge og samtidig kom jeg hjem med nogle helt fantastiske oplevelser.

Det er altså en god idé at foretage en google søgning inden man foretager sit indkøb – uanset om det er en eltandbørste, et måltid på en ukendt restaurant eller f.eks. booking af et hotel. Der er både penge at spare og så får man et bedre produkt, eller man er i hvert fald sikker på, hvad man får, når man læser anmeldelser fra tidligere købere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *