Spar penge – tag en afbudsrejse

God eftermiddag til jer, mine rare læsere. Tak for al den respons på de seneste indlæg – det er virkelig overvældende. Jeg håber virkelig at I har lyst til at blive ved, med at melde tilbage, for jeg elsker det. Ligegyldigt om det er konstruktiv kritik, eller om det er ros. I dagens indlæg skal vi snakke om noget som vi alle elsker. Faktisk drejer det sig om to ting vi alle elsker, og så samlet i en ting. Lyder det ikke fantastisk? Det synes jeg.

Den første af de to ting er at rejse. Jeg tror det er yderst svært, at finde et menneske på denne jord, som ikke elsker at rejse. Som er glad for hvor han / hun er, og vil være der for evigt. Den anden ting er at spare penge. Hvis man kan, hvorfor så egentlig ikke spare en ordentlig gang penge? Jeg kan godt forstå det, når det kommer til varer, for her ser man ofte forskel på de dyre, og de billige varer. Men når det kommer til rejser, så er en rejse til Spanien vel ikke dårligere, bare fordi man har fået den billigere end et andet sted? Håber ikke det lød alt for rodet – for det er jo egentlig ganske simpelt.

Næste rejse jeg har booket går til Storbritannien. Nærmere betegnet, så er det en rejse til London, der netop er blevet booket. Hvis du kigger på forrige link, kan du se min informationskilde – eller kigge på denne guide til hoteller og ferielejligheder i London.

Såvidt jeg ved, så findes der to simple måder, hvorpå man kan spare utrolig mange penge, på sin rejse. Den første er, at du meget simpelt skal købe din rejse i god tid. Jeg har faktisk været ude for at min flybillet steg med intet mindre end 80 % på blot en måned! Dette var i påskeferien, hvor jeg skulle en tur til Tallinn. Vi endte med at købe rejsen alligevel, men hold nu op.

En anden måde er at købe sin rejse som afbudsrejse. Dette prøvede jeg, da jeg forrige vinter, skulle på skiferie. Der findes faktisk rimelig mange steder hvor du kan søge efter afbudsrejser ski, men det er ikke altid lige til at finde, og især ikke i disse måneder.

Det ringe ved en afbudsrejse, er dog at du ikke helt ved hvor, og om, du skal afsted før i sidste øjeblik. Men er man til spontane ture, så er det absolut anbefalelsesværdigt at prøve – jeg tror næste tur går til Berlin – jeg har da også netop fundet mig et godt hotel i Berlin her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *