Spar penge nytårsaften

3 tips til at spare penge nytårsaften

Spar penge nytårsaftenNytårsaften er synonym for fest og farver, men det er også dyrt at holde store fester. Man kan godt få en god nytårsaften, selvom man sparer lidt på pengene.  

Uddeleger opgaver

Selvom du lægger hus til nytårsfesten, behøver du slet ikke betale for hele gildet. Snak lidt med dine gæster om, hvad I hver i sær skal stå for. Der er f.eks. en der står for champagne, en der står for dessert, en der køber nytårskrudt & pynt osv. På den måde er alle også bedre involveret i festen og mange vil nok glæde sig mere, når de også har været med til at planlægge festen.

Køb på tilbud

Hvis du er hurtigt ude, kan der være gode penge at spare på drikkevarer. Køb drikkevarer til nytårsaften et par måneder før, når der alligevel er et godt tilbud i supermarkedet. Det er typisk dyrt lige op til nytår, hvor butikkerne godt ved, at alle har brug for sprøjt.

Bliv i hjemmet

Mange tager i byen nytåraften. Men hvorfor egentlig? Der er typisk totalt proppet på alle værtshuse og diskoteker, så stemningen er aldrig rigtig god. Hjemme i privaten kan I holde en fest, hvor I selv bestemmer, hvem der er på gæstelisten. Det er desuden meget billigere at holde nytårsfesten hjemme, så I sparer også penge på den måde.

Læs også om hvordan I kan spare penge ved at bestille catering gennem en ny service. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *