Sådan kan du spare penge på din ferie

hyde parkFor nogle er det vigtigt, at de ikke behøver at tænkte på penge, når de er ude og rejse, mens det for andre er vigtigere at komme af sted lidt oftere. Her kommer der nogle gode råd til dem, der gerne vil lære at spare lidt mere, når de er ude og rejse.

Snup en Airbnb lejlighed

For det første kan det være en god ide at booke en airbnb lejlighed, når man vil spare penge på sin ferie. Disse boliger er som regel billigere end hoteller, man har selv mulighed for at lave mad i køkkenet og mulighed for at vælge, om man vil leje et værelse i en lejlighed og dermed gøre det endnu billigere. Derudover er der også den klassiske mulighed at bo på hostels, men mange hostels har dårlige køkkener, og man risikerer at få stjålet sin mad.

Bedre end et hostel

Derudover er hostels som regel også mere lydte, og skal man spare penge, skal man også bo på sovesal. Så er et værelse i en airbnb lejlighed lidt mere privat. Hvis man er ude i god tid, kan man tit få meget rabat på gode hoteller, så det er også værd at sammenligne muligheder for hotel med en airbnb lejlighed. 

Derudover skal man tænke godt over, hvor det er man tager hen på ferie og på årstiden. Det vil være nemmere at spare penge om sommeren, da man kan købe take-away mad og sætte sig i parker eller ved vand.

Ligeledes kan man få en drink om aftenen udenfor, uden at man behøver at betale høje  beløber på caféer. Hvis man tilbringer meget tid udenfor på sin ferie, behøver man heller ikke prioritere en dyr feriebolig.

Gratis seværdigheder og aktiv ferie

Ligeledes kan man undersøge destinationer, der har mange gratis seværdigheder. Dette kan være i form af natur eller parker. Derudover har mange byer også gratis adgang til museer, dog skal man være forberedt på, at mange steder kun har gratis adgang på visse dage.

Derudover kan man i mange byer leje bycykler og dermed kan man selv planlægge en cykeltur rundt i byen. Det er desuden også tit en nemmere og billigere måde at komme uden om trafikken. Og så holder man sig jo også aktiv på ferien 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *