Start din egen blog nemt ved at bruge WordPress

En af de mange måder du kan bruge til at tjene penge på nettet, er ved at starte din egen blog. Det tager dog lidt tid, da du først kan tjene penge på bloggen, når den har et vist antal besøgende. Men selve det at oprette bloggen, behøves ikke at tage ret lang tid, det kan du nemlig gøre ved at bruge systemet WordPress, som du kan læse mere om i denne artikel.

Byg din egen hjemmeside med WordPress

WordPress er et open source-blogsystem, der gør at personer uden kendskab til programmering hurtigt kan designe deres egen hjemmeside.

For at installere WordPress kræves det blot, at du har en URL samt adgang til et webhotel, der understøtter PHP. Men herefter kan WordPress stå for opbyggelse af hjemmesiden.

Når du installere WordPress på din hjemmeside, kan du vælge et tema, og herefter har du en hjemmeside, der er klar til at du begynder at lave indhold, som fx at skrive blogindlæg.

 

Mange muligheder

I WordPress er der utroligt mange muligheder for at designe din egen hjemmeside, som du gerne vil have den. Du kan vælge mellem mange forskellige temaer og herefter selv ændre lidt på design og farver, alt efter hvordan du gerne vil have at din blog ser ud.

I WordPress er der samtidig mulighed for at installere et af de mange plugins, der giver nogle udvidede muligheder.

Hvis du fx er i gang med at oprette en e-mail-liste til din blog, kan du installere et plugin, der spørger nye personer på din blog, om de vil modtage dine nyhedsmail.

Du kan fx også installere et plugin der sikrer backup, hjælper med at oversætte, plugins til forum eller et plugin der hjælper med at forbedre dine blogindlæg i forhold til søgemaskineoptimering.

På den måde er der altså utrolig mange muligheder for at lave din blog, som du gerne vil have den. Og det er nemt og enkelt at komme i gang med at bruge WordPress, så det er bare om at komme i gang med at finde en URL til din kommende blog.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *