Wimdu – Tjen penge på at udleje ekstra værelse

I dette indlæg skal vi se lidt nærmere på, hvordan man kan tjene penge på at udleje et ekstra værelse. Det foregår naturligvis over nettet, men er ikke en direkte online indtjening.

Introduktion til Wimdu

Wimdu er en stor international virksomhed, der har hovedsæde i Berlin. Wimdu giver rejsende mulighed for at overnatte i enten ferielejligheder eller private værelser. Nu antager jeg ikke, at du har en tom lejlighed stående, men hvis du har, kan du udleje den hos Wimdu. Ikke desto mindre regner jeg med, at du er havnet her på siden fordi du gerne vil leje et ekstra værelse ud. 

Du signer up hos Wimdu.dk, udfylder al informationen og så er du ellers ganske godt på vej til at tjene penge. Du kan endda være rigtig heldig og få stor succes, hvis du ikke har en ferielejlighed i København. Det er nemlig i København, at de fleste lejligheder og private værelser er for tiden. Der er dog også god grund til at tror, at vi i de kommende år vil se mange flere turister benytte sig af Wimdu og dermed booke ferielejligheder og private værelser i andre byer i Danmark.

wimdu

Så har du et ekstra værelse i din lejlighed og er du villig til at have gæster i ny og næ, så kan du altså tjene rigtig gode penge gennem Wimdu. Der er allerede, på trods af virksomhedens korte levetid (est. 2011), flere tusinde daglige brugere af tjenesten og det tal er kun stigende.

Har du prøvet at udleje et værelse hos Wimdu eller booket gennem det? Smid en kommentar med dine tanker og erfaringer herunder.

One thought on “Wimdu – Tjen penge på at udleje ekstra værelse

  1. Casper Jensen

    Jeg står ikke en den situation at kunne udleje et værelse, men jeg viste dette til min Kusine og hun satte hurtigt et værelse ”til leje” hos Wimdu. Det er et mega fedt koncept! :-).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *