Tjen penge på byggebranchen

Proteinpulver, mobiltelefoner og a-kassemedlemsskaber er blandt de mest almindelige affiliate-emner i Danmark.

Der er også penge at tjene. Men konkurrencen er i dag så intensiv, at andre områder virker mere interessante. Men en autoritær side kan du omsætte det samme, men fordi at konkurrencesituationen er mindre intens, kommer du hurtigere op at ranke.

Jeg sætter her fokus på 3 forskellige emner, hvor du kan kaste din energi ind – alle steder, hvor der er mulige affiliateprogrammer og en åbning for en dygtig spiller på markedet.

Granitskærver

Dén havde du ikke set komme. 🙂

Granitskærver er små stykker af granit, du ligger i din indkørsel.

Ofte bliver der købt 10-20 kilo skærver. Det er en ordre på flere tusinde kroner. Flere partnerprogrammer på Partner-Ads som FC Beton lader dig få 10 % af omsætningen på sådan en handel.

Granitskærver er – som du kan forestille dig – ikke det mest konkurrenceprægede søgeord. Det bør således være muligt for dig at komme op at rangere her.

EMD-domænet er desværre snuppet, men du kan tage et net, org eller com-domæne til din side.

Trapper og stilladser

Både private og mindre erhverv køber trapper, stilladser, skunklemme og andre produkter, du kan finde hos Stigefabrikken.dk.

Det er en nyere webshop fra 2015, der allerede har fået en god del af det danske marked – og nu sender de tilmed også til sverige.

Søgeordene ”trapper” og ”stilladser” er tunge, men flere long tail søgeord kan du hurtigt komme op og dominere på. En trappe koster også mange tusinde kroner og igen er det muligt næsten at snige sig op på en tocifret procentsats af salget, hvis du er last-click fra din affiliate-side.

Leads til tilbudstjenester

Du kan også generere leads i stedet for at sælge produkter.

3byggetilbud.dk og henttilbud.dk har begge partnerprogrammer hos Partner-Ads per skrivende stund. Her bliver du betalt minimum 100 kroner per lead, du sender afsted.

Fordelen ved at generere leads er, at dine brugere ikke skal have pengepungen op af lommen, før at du bliver betalt.

De skal ”bare” udfylde en formular og bede om at blive kontaktet. Med gode guides til, hvordan du renser taget, sandblæser facaden eller lægger teglsten på taget er det dig, der kan skabe kontakten mellem de private person og den fagmand, der bistår som professionel.

Hvis du først rangerer #1 på en række af de tunge søgeord her, har du lagt stien for en succesfuld affiliateside i mange år frem.

3byggetilbud.dk har tilmed et partner-program hos Marketers, hvor du får 10 % mere ved at være medlem. Med et tocifret antal leads om måneden er det noget, du også kommer til at mærke til på den lange bane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *